kawasaki_good_times_tour2




Zúčastněte se prvního letošního MotoZávoDění

Láká Vás zkusit si trénink na trati a zúčastnit se závodu? Na velký autodrom nemáte zkušenosti, peníze a nebo připravenou motorku? Tak třeba i mám, ale zajedu si rád i jinde, za cenu 2.390,- Kč je to super. Zkuste MotoZávo.Dění na okruhu v Sosnové u České Lípy, kde mají dobrý a nový povrch!

Nový je nejen povrch tratě, ale i celá koncepce celodenních tréninků, včetně vloženého závodu.
Trénuje se ve čtyřech skupinách s přihlédnutím na typ a obsah motocyklu, ale hlavně jde o zařazení se do skupiny výkonnostně srovnatelných kluků a holek, aby si to každý užil naplno. Pro skupinu supermoto, cross a enduro je možné využít celé supermotardové trati.

Tréninků je 6 po 20-ti minutách a závod je vypsán na 15 kol. K tomu coffee break, pití po celý den a oběd v ceně! A tím to ještě nekončí. V předvečer tréninků je posezení s Rohozeckým pivečkem a dobrotami z grilu pro účastníky v prostorách kempu. Fotky z tréninků a závodu.

Trénuje se vše to co k dobrému ovládání motocyklu patří a to vše patří i k závodění. Poradíme s nastavením motocyklu, pneumatikami, polohou těla, kondiční přípravou. Vyzkoušíme optimální vedení stopy, brzdění, taktiku jízdy. Videorozbor s trenérem. Každá skupina má svého trenéra. 4 skupiny se během dne vykrystalizují do čtyřech jednotlivých závodů a komu tato porce jízd nebude stačit, tak až do 19:00 hodin bude otevřena trať.

Využijte kemp a přijeďte den předem po 18-té hodině. Přípojky 230V, sociální zázemí a posezení s fandy motosportu. Od 19:00 do 21:00 hodin je formální a technická přejímka a pokračuje ráno od 7:00 do 7:50 hod.

Nyní máme pro Vás připraveny 3 prázdninové termíny. 5. a 6. července 2018 a 5. srpna 2018. Vždy připadají na dny pracovního klidu.

Oprašte motocykl a registrujte se na : www.motozavodeni.cz

Přijďte nasát jedinečnou atmosféru velkých závodů na malém autodromu za mimořádně skvělé peníze. Nerozhoduje kubatura ani typ motocyklu, každý si najde svoji třídu. Jediné, co je pro každého povinné, mít motocykl v řádném technickém stavu a mít kvalitní helmu a motocyklové oblečení.

Příjezd do kempu možný od 18:00 hodin v předvečer konání akce. Od 19:00 do 21:00 hod probíhá registrace a technická přejímka, ta pokračuje ráno od 7:00 a první volné tréninky začínají v 8:00 hodin. První závod startuje v 15:00 hod. a celá akce končí v 19:00 hod.

Více na stránkách www.motozavodeni.cz (registrace na info@stopnehodam.cz a nebo volejte na 777 540 291 Vláďa).

Vláďa "Mazzda" Mašek

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist