kawasaki_good_times_tour2




Vyhrajte lístky na Euro Bike Fest 2017

Termín letošního Euro Bike Festu je pořád ještě celkem daleko, ale vy si už teď můžete výhodně zajistit vstupenky. K mání jsou jednak zlevněné lístky v předprodeji, a pár jich pořadatelé věnovali do naší soutěže. Pokud v ní uspějete, můžete se podívat na největší český festival, určený nejen pro motorkáře, ale také pro milovníky rock'n'rollu a fanoušky netradičních adrenalinových sportů podívat dokonce zadarmo.

Euro Bike Fest není zdaleka jenom o motorkách a muzice. Zážitků si odtud odnesete mnohem víc, a nezáleží ani na tom, jak se na místo srazu dostanete. Nikdo se nebude pohoršovat ani když přijedete  třeba na kole. Jedním z hlavních bodů programu je soutěžní přehlídka přestaveb Big Lake Custom, ale pokud vás víc zajímá středověký kontaktní boj HMB, přijdete si taky na své. Zrovna tak můžete vyzkoušet wakeboarding nebo flyboarding, proletět se vrtulníkem, kouknout na vystoupení poledance nebo twerk, a večer skočit ještě do letního kina.

To všechno v rámci jednoho festivalu, za jedno vstupné, po celý víkend od 25.-28.5.2017. A když správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při slosování, můžete 2x dva lístky vyhrát.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jaké lokalitě se akce EBF koná?
    • Šumava
    • Pálava
    • Jeseníky

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)



TOPlist