kawasaki_good_times_tour2




STUNTRIDING CUP III. - pozvánka

Pozvánka na podzimní klání motocyklových kaskadérů, tradičně na letišti Kříženec v Plané u Mariánských Lázní.

Pomalu se stává tradicí, že jednu z červnových a zářijových sobot se sejdeme na letišti Kříženec. Tentokrát datum, který jsme vybrali pro akci s názvem ,, Auto- moto párty 12“
spadá na sobotu 13. Září 2008. 



V pátek 12. Září 2008 na plochu letiště budou již přijíždět kaskadéři, kteří v podvečer budou trénovat. Tréninky budou volně přístupné všem kdo budou mít zájem.
Hlavní program vypukne v sobotu 13. září již v 9,00hodin ráno tréninkem kaskadérů. Kdo byl na červnovém Stuntriding cupu jistě si pamatuje kaskadéry, kteří se zde utkali v závodu. Tentokrát ti nejlepší předvedou svou show, věřím, že bude na co koukat, neboť ty tři měsíce kluci jen a jen pilovaly, aby svá místa minimálně obhájily. Je až neuvěřitelné co dokáže člověk na motocyklu natrénovat. 










Nebudou chybět ve stuntridingu tolik známá jména jako Pavel Korych, Marek Matoušek, Marek Černý, Aleš Polák, Jarda Janovský, Aleš Babka, Los Diablos, Martin Krátký a další…









Velmi zajímavé, jsou americké káry, které v celé své kráse ukážou teamy COBRA TEAM RACING PRAHA a CORVETT TEAM PRAHA. Tyto teamy vlastní jedny z nejnadupanějších corvett v České republice. Některé jejich káry skrývají pod kapotou až 700 koní. Jen pro srovnání je to 16x více koní než vlastní standardní škoda Fabia. Tyhle dva teamy se zde 13. Září 2008 na letišti Kříženec utkají v závodě na 300 metrů ( zbývajících 300metrů si musejí nechat na zastavení rozjetých aut). Ještě bych chtěla dodat, že tyhle káry, nejen, že neskutečně jedou, ale jsou vyrobeny v perfektním, chce se říct až bezchybným americkým stylu. Každý bude mít šanci si auta prohlédnout nejen z venku, ale majitelé ukážou i interiéry nádherných corvett. Za zmínku určitě stojí jedno z nejzajímavějších aut a to je DODGE VIPER, který má mimochodem to brutální stádo kobyl pod kapotou. Pouhých třináct let stačilo Viperu, aby si vysloužil status legendy. Zahrál si v mnoha filmech, byl seriálovou hvězdou a stále přitahuje ty, kteří chtějí opravdový americký supersport. Nebude chybět ani Ferrari Modena…

A ti, kteří budou mít štěstí se budou moci v některém autě i svést…
Vím, že všichni nejsou obdivovatelé tohoto stylu a pro ty bude připravená přehlídka tuningových aut. Tímto zvu všechny, kteří se se svou károu rádi pochlubí. Ukážou všem vychytávky, které nadělili svým plechovým láskám.
Ještě bych chtěla zmínit sprinty motorek, které se pojedou během odpoledne, ale bohužel přesný časový harmonogram z důvodu přeplněného programu nelze napsat.
Samozřejmě nás poctí svou návštěvou přátelé ze Zlatých Hor, slavný ,, Péřák team“ a jejich asfaltová pomsta. Nechci domýšlet, co tihle lidé zase vymyslí… Takže se nechme všichni překvapit, co si pro nás z Moravy přivezou za neuvěřitelné kousky a bláznivé nápady.
Další novinka, kterou vám představí ,,Semtex team“ je horolezecká stěna, která bude nejen zábavná, ale dokonce si tam každý bude moci vylést pro svou zaslouženou výhru.
Na závěr určitě proběhne tolik oblíbená totální demolice automobilu a vše dokoná speciálně upravený Truck v podání Tomáše Pražáka. Pro ty co mají rádi čtyřkolky, motokáry a buggy budou v areálu přichystané tratě.
Jako doplňkový program budete mít možnost přímo v areálu navštívit TECHNO CONGRESS což je hudební párty o více stylech elektronické hudby počínaje house, trance přes techno až po schranz a hardcore, kterou pro vás připraví několik DJ’s.
Občerstvení je zajištěno, stanování v areálu letiště po dobu konání akce zdarma. Nebude chybět ani vrtulník!
A to vše pouze za 130 Kč a děti do 12-ti let v doprovodu dospělé osoby zdarma.

související odkazy:
reportáž - Stuntridingcup I.
reportáž - Stuntridingcup II.

domovský web - www.marekcerny.cz

Informace o redaktorovi

Jan Sommer - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist