kawasaki_good_times_tour2




Streetfighteři ukončili sezónu 2008 na Bechyňském letišti

Narychlo svolanou spontánní sešlostí se rozhodli motocykloví stuntmeni zakončit letošní nabitou sezónu. Sjeli se ze všech koutů republiky a dostaveníčko si dali na volné části Bechyňského letiště, které je všem dobře známé z minulosti, kdy hostilo několik ročníků mistrovství světa ve Stuntridingu tzv. Streetfighterday .

Kapitoly článku

Počasí i přes poněkud nižší teploty přálo a kluci nešetřili sebe, ani stroje a poslední letošní ježdění si jaksepatří užili.

Nechyběla zvučná jména jako tým Los Diablos, Mára Černý, Petr Přívozník nebo letošní mistr republiky Pavel Korych. Účastnil se i zástupce redakce Rider magazínu – Přéma Vaněk, který se sám již nějakou dobu stuntridingem zabývá. Chybět samozřejmě nemohl ani ten, co vše způsobil a kluky sezval, tedy Aleš Polák (Kejleb) .



Za vyjímečnou podívanou stála zejména hromadná jízda stuntriderů, která byla organizována speciálně pro čtenáře serveru Motorkari.cz . 
Společná jízda po zadním se zdařila a dost možná se jednalo i o český rekord, kdy v jednu chvíli společně jeli kluci ve whellie vedle sebe v počtu 9 jezdců !!!

Pavel Korych se ke konci exhibice „utrhl ze řetězu“ a bylo se na co koukat…závěrem, když se mu odporoučela po dlouhém burnoutu zadní guma ještě jako bonus přidal enduro vložku na přilehlé travnaté ploše a i z fotek je cítit, jak ho tento druh adrenalinové jízdy baví. 








Petr Přívozník
zase sklízel potlesk i obdiv svou ohňovou show, která je v skutku fotogenická. 
Když už pomalu nikomu nezbyla na stroji zdravá zadní pneumatika, jezdci se pozvolna rozloučili a rozjeli se ke svým domovům. Většina jich však zamýřila na „tiskovou konferenci“, která tradičně probíhá na statku u Kejlebů. Ta se obvykle zvrhne v monstrózní pijatiku,
která finišuje někdy až v ranních hodinách. Na „konferenci“ nechybí promítání video a fotomateriálu, nashromážděného za celý rok.
Detaily z konference již do tohoto článku nepatří a tak nezbývá než popřát všem úspěšné zakončení letošní sezóny a těšit se na rok příští, který jistě v oblasti stuntridingu přinese další zajímavosti pro jezdce i diváky u nás i ve světě. 
Další fotky najdete v této samostatné fotogalerii  (www.photo-js.com)
Detaily z Kejlebovo párty najdete na jeho webu www.stuntrider.cz

Informace o redaktorovi

Jan Sommer - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist