Streetfighter Day 2001

Kapitoly článku

Jaká chvíle byla pro tebe na Streetfighteru Dayi nejtěžší? S čím jsi měl největší problémy?
Nejhorší chvíle byla, když jsem po tréninku zjistil, že mi nebrzdí přední brzda. A také ještě před začátekem prvního kola, když jsem se strašně soustředil na zastavení na hrazdě ve dvou. Víme, že Ti odešla přední brzda na tvé CBR 600, jak se to stalo? Nebo ještě lépe řečeno, jak se to mohlo před tak velkým dnem jako byl SF Day stát?
Nakonec jsem zjistil, že problémy s bržděním byly způsobeny házejícím předním kotoučem. Ten jsme asi trochu vypáčili při odvzdušňování brzdové hadičky nebo výměně kola. Při jízdě si svou motorku položil, co se stalo? Co Tě v té chvíli napadlo? Myslel sis, že máš ještě šanci být Kaskadérem roku?
Pokud porota byla profesionální nemohla můj pád hodnotit, protože se to stalo v průběhu zahřívací minuty.To že ČMN to ve svých novinách napsala jinak mě trochu zamrzelo. Přece se z mého vystoupení daly udělat lepší fotky než když ležím na zemi. Uklouzla mi noha, když jsem trénoval kolečka kolem nohy. Myslím si, že každý kdo tomu rozumí, to nepovažoval za pád. Myslím, že k show patří i toto. Jak jsi byl spokojený s organizací této akce a s publikem? Na akci se sjelo něco přes 13 tisíc lidí.
Organizace je rok od roku lepší. Projevují se zkušenosti z pořádání předchozích ročníků. Letos mě publikum hodně podporovalo, což mi dodávalo sebevědomí. Mám prostě dobré kamarády. Co jsi říkal na ostatní soutěžící? Jakou měl podle tebe Streetfighter Day úroveň?
Úroveň byla vysoká. Bylo jasně vidět, že ten, kdo nemá nové kousky se dost propadá. Je to prostě jen o tvrdém trénování. Budeš nacvičovat některé další kousky? Nechystáš se vyměnit motorku?
Samozřejmě. Možná ještě letos předvedu jízdu bez předního kola a vidlic. Motorku bych rád vyměnil ale ne zas tak moc - sháním Honda CBR 600 F, 2001 se vstřikováním. Kde Tě v nejbližší době můžeme vidět? Kam se nyní chystáš?
V nejbližší době mě můžete potkat na dovolené v Jižních Čechách a potom v Chlumci nad Cidlinou na srazu "Nářez Brouků na palouku" 4.8. 2001 a na Motopárty Lužany 1.9. 2001.

Milane, díky za rozhovor a přeju Ti ať tento skvělý výkon příští rok obhájíš a mnoho štěstí nejen v kaskadérském životě.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist