kawasaki_good_times_tour2




Soutěžte s CZECH KTM CLUBem!

Jak už asi víte chystáme na víkend mezi 21. a 22. dubnem CZ KTM & HUSABERG FESTIVAL a protože to bude už třetí ročník, rozhodli jsme se v duchu motta „do třetice všeho nej…“ zpestřit tuhle akcičku skvělým dárkem pro všechny svoje příznivce (tedy i neKáTéeMáky).

1. CENA -> Účast na Journalist Test Day (20. dubna 2012), který je pořádán pro novináře všech česko-slovenských periodik a ve kterém se vždy testují novinky na aktuální rok.

V první řadě to pro Vás znamená den narvaný ježděním na těch nejvoňavějších kačenách a husarech. Potkáte tváře, známé ze stránek časopisů a webů, proberete s nimi zkušenosti a zážitky z testování a sami si vyzkoušíte práci motocyklového novináře. Vyberete si libovolnou KTM, pojezdíte, zhodnotíte, porovnáte s ostatními, my zajistíme fotky a Vaše dojmy v podobě krátké reportáže a tuto zveřejníme na webu www.ktmclub.cz.
Ale nic samozřejmě není zadarmo! Jako správný testovací jezdec dostanete za tuhle dřinu také gáži! Bude závislá na tom, kolik čtenářů si Váš článek přečte na klubáckém webu. Představa, že si začátek jara zpříjemníte parádním poježděním a ještě si za to vyděláte peníze, není špatná, ne?
První cenu vyhrají 2 prvně vylosovaní - jeden bude testovat sportovní speciály v terénu a druhý civilní stroje na silnici či v o trochu lehčím terénu. Mezi sebou si pak rozdělíte i svou gáži, jejíž horní hranice je ve výši 10.000,-Kč, aby CZECH KTM CLUB nepřišel na buben.
Se vstupenkou novináře pak samozřejmě máte vstup i na celý víkend festivalu pořádaného pro veřejnost a tak nepřijdete ani tuto další porci zábavy.

2. CENA -> VIP vstupenka na KTM Festival, zahrnující vstup pro dvě osoby včetně volného ježdění na vybraných modelech KTM a Husaberg a občerstvení ZDARMA.

3. CENA -> Slevové kupóny ve výši 50% pro nákup vybraných produktů Motorex a Mitas v eshopu www.flash-team.cz, který v novém kabátě startuje již 1.dubna.

Co musíte udělat pro zařazení do soutěže?

Na této stránce je umístěn formulář "Dotazník jezdce", po jehož vyplnění a odeslání budete zařazen do slosování a pak už vlastně jenom čekáte na to, jestli budete mezi vylosovanými šťastlivci!

Přihlásit se můžete do pátku 6. dubna a vylosování proběhne hned následující pondělí, takže již 8. dubna budete mít jasno v tom, jestli si na pátek 20. dubna máte nahlásit dovolenou.

Těšíme se na společné zážitky z testování!
CZECH KTM CLUB.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Flash team

    Autorizovaný prodejce a servis kompletního sortimentu KTM.



TOPlist