Soutěž o vstupenky na Harley Days

Na konci prázdnin čeká Prahu velký mejdan v barvách legendární americké značky Harley-Davidson. Harley Days je vůbec první oficiální akcí pořádanou klubem HOG ve Střední Evropě, a vy teď máte šanci dostat se na tuto jedinečnou událost zadarmo.

Harley-Davidson spojuje lidi už 111 let a nyní se rozhodl přiblížit svůj svobodný svět na dvou kolech široké veřejnosti akcí Prague Harley Days, která se uskuteční 29. - 30. srpna 2014 na pražském holešovickém výstavišti. Vstup na venkovní program je po oba dny volný. Vstupenky jsou třeba pouze na večerní program.
„Program je tentokrát koncipován pro celou rodinu,“ říká jeho organizátor Jaroslav Vavřina a dodává, že i ti, kteří nejezdí na motocyklu Harley ani na žádné jiné motorce, si poslední prázdninový víkend v motorkářském duchu užijí.
Poslední prázdninový víkend se do Prahy chystá ojedinělá akce, první svého druhu – Prague Harley Days 2014. „Kdo se jen trochu zajímá o motocykly nebo rovnou o značku H-D, určitě si pamatuje srazy na pražském kempu Džbán. Nyní ale přicházíme s úplně novým formátem,“ vysvětluje Vavřina.
Program je skutečně nabitý - jeho zlatým hřebem bude nepochybně slavnostní vyjížďka Prahou H-D Parade, v areálu výstaviště pak návštěvníky budou bavit svým vystoupením kaskadéři, rockové kapely i krásné dívky při volbě Miss Harley Days nebo Pole Dance Battle.
Plánovanou součástí akce je ale také představení jedné žhavé novinky, a vaším úkolem je správně odpovědět na otázkum o který model se jedná. Ze správných odpovědí vylosujeme pět šťastlivců, kteří získají po dvou vstupenkách na celý víkend.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký motocykl bude mít svoji českou premiéru na Prague Harley Days?
    • Livewire
    • Street 750

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)



TOPlist