kawasaki_good_times_tour2




Šestý Honda Fest letos na Lipně

Další ročník populární mototuristické akce Honda Fest se blíží. Pětidenní setkání fanoušků značky Honda, spojené se spoustou parádního ježdění a zábavy, se letos uskuteční v posledním květnovém týdnu. Místem konání je hotel Frymburk na Lipně, a kromě tří celodenních tras v malebné šumavské krajině pro vás pořadatelé tradičně připravili bohatý doprovodný program.

Honda Fest 2015:

6. ročník populární mototuristické akce pro VŠECHNY majitele motocyklů Honda.
Připraveny jsou 3 celodenní vyjížďky po ČR s jedním výletem do Rakouska.
Pro účastníky je připravem večerní program - živá kapela, disco, kaskadérské vystoupení Míry Lisého, prezentace, soutěž o ceny a také testování motocyklů Honda, při kterém si může každý z účastníků vyzkoušet nejžhavější novinky letošní sezóny.
Termín akce: 27-31.5. 2015 (příjezd je ve středu 27. května odpoledne/večer a odjezd v neděli 31. května v dopoledních hodinách).
Místo konání akce: Wellness Hotel Frymburk****, Lipno - Šumava 
Na akci je nutno přihlásit se pouze prostřednictvím autorizovaných prodejců motocyklů Honda.
Účastnický poplatek: 3.590,-Kč vč. DPH/osoba.
Tento účastnický poplatek zahrnuje:
  • 4x ubytování včetně lázeňského poplatku ve čtyřhvězdičkovém Wellness Hotelu Frymburk (ve dvoulůžkovém pokoji při obsazení dvěma osobami),
  • 4x polopenzi (snídaně a večeře formou bufetu),
  • 1x hodinový vstup do hotelového aquaparku.
Možnost využití slevy na další vstupy do hotelového aquaparku, do saunového světa, solné jeskyně a na wellnessové procedury.
Každý účastník dostane tričko s logem Honda Festu, nálepku na motorku a podrobný tištěný i elektronický itinerář s trasami.
Majitelé motocyklů: GOLD WING, F6B GOLD WING A F6C GOLD WING mají účast na akci  ZDARMA! Podmínkou je zakoupení nového motocyklu Honda prostřednictvím autorizovaného dealera Honda v časovém období 1.1.2015 - 23.5.2015. Poukázka zdarma platí pouze pro jednu osobu.
Těšíme se na setkání s Vámi!

Video z minulého ročníku

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist