kawasaki_good_times_tour2




Pozvánka na vozíčkářský Elefantentreffen

Motto akce: "I mezi vozíčkáři jsou drsní chlapi a neohrožené ženy, které od jízdy na motorce neodradí ani zima ani mráz. "

Nechali jsme se inspirovat lednovým tradičním srazem motorkářů na Šumavě a připravili program, jehož tradiční podoba je opravdu jen pro ty největší drsňáky (motorkáři jedou z domova na motorkách a spí se ve stanech ve sněhu). Vozíčkářský sraz v Trutnově bude sice odlehčen ubytováním v rekreačním středisku, ale zimní ježdění na sněhu bude mít své neopakovatelné kouzlo. Vozíčkáři mají zajištěno ubytování zdarma a mohou zůstat na středisku od čtvrtka do neděle. Není potřeba brát své čtyřkolky, ty budou zajištěny prostřednictvím dobrovolníků. Stačí přijet autem, ale největší borci dorazí po ose!

Sraz je určen všem, které baví cestování s motorkama nebo čtyřkolkama a i těm, kteří si jen rádi jedou zajezdit do okolí svého města. Nabízíme i možnost vyzkoušení čtyřkolek pro ty, kterým se to jen líbí, ale zatím neměli možnost se se sajdkárou, motorkou nebo čtyřkolkou svézt. K vidění a testování budou i zajímavé speciály - např. EMU Tractor 700 SNOW TRACK.

Sobotní program:

  • 10 hod. Dopolední volné testovací jízdy - vozíčkáři budou vozit své kolegy a místní děti na čtyřkolkách a sajdkáristi svezou v sajdkáru
  • 12 hod. Vyjížďka - vyrazíme na svých strojích po sněhu do hor, pojedeme uzavřené úseky po lesních cestách (cca 10 km), je možno využit také vojenský speciál k přesunu pro další zájemce
  • 14 hod. Občerstvení v horách, ukázky pyrotechniky a další program
  • 17 hod. Návrat do střediska a večeře
  • 20 hod. Večerní promítání cestovatelských filmů a obrázků, přednášky

Další info:

Pobyt a místa na vyjížďku je nutno zarezervovat. Středisko je v blízkosti města Trutnova, dostupné vozy, při náledí pomůže místní technika. Program je outdoorový a bude zima, několik vrstev oblečení bude potřeba... Celková kapacita střediska je 50 postelí. Pro zájemce, kteří chtějí pobejt na horách déle je možno zarezervovat pobyt od čtvrtka do neděle.

Přijeďte si s námi zařádit s motorkama na sněhu - přihláška je ke stažení zde. Prosíme o zaslání na e-mail: svobodapohybu@seznam.cz.
Další informace u Petra Adámka tel.: 739 746 253.
Zvou Občanské sdružení MC Outdoors Riders a Webrovka
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist