Obrazem: Motokrosoví gladiátoři létali v Praze

Šestnáctý ročník Gladiator Games opět téměř zaplnil pražskou O2 arénu. Freestyle motocrossová show přinesla jednu novinku - skákání do kříže. Večer si podmanila eso amerických X-Games Adam Jones, předvedli se ale i Češi Libor Podmol, Martin Koreň, Zdeněk Fusek, Filip Podmol nebo Matěj Česák.

Pěkná show zaplnila O2 arenu, kde se tentokrát skákalo do kříže. Šestnáctý ročník byl v tomto směru dalším krokem vpřed a na pořádání takové akce, v tak malé zemi jakou je Česká republika, můžeme být právem pyšní. Přijela řada závodníků zvučných jmen a diváci měli na co koukat, protože to co jezdci předváděli bylo hodně povedené.

Hlavní pořadatel Marek Rejman k akci mimo jiné napsal: „Kluci jezdili skvěle. Libor si ani pořádně nedoléčil zranění, jen aby vás neochudil o svoje ježdění. Fíla, Zdeněk, Radek a Máťa drželi náš prapor vysoko. Jason a Daniel skvělý na SNB. Nate jezdil pod práškama na bolesti zad, Matteo a Davide vždy pozitivní, Alex parádní. Kuchta přijel s ramenem po operaci, nemohl chybět.“

Sedmnáctý ročník FMX Gladiator Games má termín 3.listopadu 2017.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):


TOPlist