kawasaki_good_times_tour2




Motoškola Efler pořádá kurzy bezpečné jízdy, první je již tuto sobotu

Máte čerstvě po autoškole a chcete se dále zdokonalovat? Nebo si nejste na jaře za řídítky jistí a potřebovali byste trochu potrénovat pod odborným dohledem? Pokud to navíc nemáte daleko na letiště v Panenském Týnci, máme pro vás jeden tip.

Motoškola Efler je projektem Autoškoly Efler, která funguje již dlouhá léta v Budyni nad Ohří a Roudnici nad Labem. Učitelé jsou sami nadšení motorkáři a závodníci a dobře vědí, s čím mají jak začínající, tak ti pokročilí motorkáři problémy. A právě na to jsou zaměřené letošní dva vypsané zdokonalovací kurzy bezpečné jízdy.

Co v nich budete pilovat? Správné ovládání motocyklu při průjezdu zatáčkou, rozjezdu i brzdění, chybět nebude nácvik řešení krizových situací. Ale to vše samozřejmě až poté, co budete na motorce sedět správně a dívat se tam, kam máte – čili do zatáčky, nikoli před přední kolo. Těšit se můžete také na tipy k nastavení stroje na vaši postavu, proberete, jak motocykl dobře připravit na sezonu, osvěžíte si první pomoc…

První kurz se uskuteční již tuto sobotu 27. dubna, druhý termín je sobota 15. června. Oba kurzy probíhají na letišti v Panenském Týnci, jejich délka je zhruba pět hodin, začíná se v 10 ráno, takže stihnou dojet i ti, kteří to mají trochu dál. Cena činí 1600 Kč a o hladu prý určitě nebudete. Více informací a online přihlášku najdete v tomto odkazu.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
spike-cz přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist