Motoškola Bezpečně na motorce Akademie naděluje dětem

Již podruhé se Motoškola Bezpečně na motorce Akademie rozhodla věnovat část ze svých předvánočních tržeb na dobročinné účely.

Tým BNM – vzdělávací a zdokonalovací kurzy a tréninky pro motorkáře po celé ČR, opět nebude lákat své zákazníky k nákupu kurzů a vánočních poukazů pro sezónu 2017 již zcela zdevalvovaným marketingovým nástrojem „sleva“.
Zákazníkům nabídne, že 10 % svého prosincového obratu společně věnují na nákup dětských kol, koloběžek a odstrkovadel pro děti, které zrovna nepotkal v jejich rodinách nejšťastnější osud. A pomůže tak splnit několika dětem po celé ČR sen, jehož priorita je v jejich nepříznivém osudu až na posledním místě.
Rodiny těchto dětí sdružuje Organizace ONŽ, z.s., která jim pomáhá z těžkých životních situací a smutných příběhů postavit se zpět na nohy a najít lepší smysl života.

„Proč zrovna koloběžky a odrážedla?“ Odpovídá Adéla Konárková, marketingová ředitelka Motoškoly BNM.
„Protože jsme motorkáři a chceme přiblížit krásy jedné stopy i těm, kteří si to nemůžou dovolit. A kteří díky svému dětskému věku ani nemají možnost svůj osud ovlivnit”.
„Do akce zapojíme i partnery naší motoškoly (BMW, DUCATI, YAMAHA, PSÍ HUBÍK, GS PARK). Místo, abychom jim za každoroční skvělou spolupráci nadělili lahve drahého moku nebo dárkové koše, věnujeme tyto prostředky, po dohodě s nimi, raději na dobrou věc. Za každého partnera tak dáme dalších 1.000 Kč do prosincové charitativní kasičky.“

„Přizvete i letos nějakého ambasadora?“
“Ano. I letos dárky dětem s námi předají naši kamarádi - okruhový jezdec Lukáš Pešek a 14 letá velká česká okruhová naděje Oliver König. Chceme společně s těmito sportovci dětem ukázat, že s dobrým srdcem, silnou vůlí a pílí toho mohou v životě hodně dokázat. A splnit si i své sny.“, uzavírá Adéla Konárková.

Organizace ONŽ, z.s. pomáhá rodinám a samotným ženám s dětmi v těžkých životních situacích. Ať už materiální pomocí, poradnou, odbornou asistencí nebo jen radou po telefonu. Působí po celé ČR a obrátit se na ní může kdokoli, kdo se nachází v beznadějné nebo těžko řešitelné životní situaci. Organizace pozitivně přispívá k návratu rodin nebo osamělých rodičů začlenit se zpět do společnosti.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist