kawasaki_good_times_tour2




Motorkáři.cz - Enduro weekend 2005

Rok se téměř sešel s rokem a my jsme se po loňském, velmi úspěšném pilotním ročníku akce nazvané Enduro weekend rozhodli uspořádat pro vás druhé pokračování této příjemné akce.

Letošní ročník Enduro weekendu proběhne ve dnech 4. a 5. června 2005. Ubytování je zajištěno v hotelu Kamencové jezero v Chomutově, vyjížďky mimo silnice proběhnou v Krušných horách. Oproti loňsku bude chybět táborák, grillování i neomezené občerstvení zahrnuté v účastnickém poplatku. Zájemci o účast tak zaplatí jen poplatek za ubytování, který za dvě noci ve dvou a třílůžkových pokojích (pochopitelně s povlečením, spacáky nechte doma) činí 366 Kč za osobu na celý víkend. Hotel se nalézá prakticky v areálu přírodního a velmi sympatického koupaliště, které nabízí nejen mnoho restaurací a hospůdek, ale také velké možnosti nemotorkářského vyžití. Více informací, včetně mapy naleznete na www.kamencovejezero.cz
Enduro Weekend 2004

Počet účastníků je limitován na 50 osob, přihlásit se můžete buď prostřednictvím e-mailu michal@motorkari.cz. Uzávěrka přihlášek je v pátek 27. května 2005 nebo v okamžiku, kdy bude naplněn maximální počet 50 přihlášených účastníků. Po zaslání vaší přihlášky vám obratem zašleme číslo účtu, na které můžete uhradit poplatek za ubytování, který z technických důvodů není vratný v případě vaší následné neúčasti. Oficiálně přihlášen bude účastník až po uhrazení poplatku za ubytování. V přihlášce uveďte celé jméno, typ vašeho stroje (ostré enduro, cestovní enduro) a také vaši výkonnost v terénu (1 = začátečník, 2 = pokročilý, 3 = střelec), vaše telefonní číslo a pokud s sebou vezete ženu, dívku či milenku, tak také požadavek na dvoulůžkový pokoj. Sraz účastníků bude probíhat celé odpoledne v pátek 3. června v hotelu. Parkovací místa pro motocykly, případně pro auta s vlekem jsou zajištěna, ale nejspíš budou individuálně zpoplatněna (cca 10Kč/den a noc). Vzhledem k tomu, že ježdění bude probíhat v turisticky frekventovaných oblastech, jsou povoleny pouze homologované a neupravované výfuky!!!! Stejně jako loni prosíme ty, kteří nejsou schopni dodržovat zásady slušného chování a respektovat pokyny pořadatelů, aby se nehlásili!!! Organizátoři si vyhrazují právo vyloučit účastníka z účasti na akci pro nevyhovující technický stav motocyklu nebo pro nevhodné chování a to bez nároku na vrácení poplatku na ubytování. Tímto se snažíme chránit slušné účastníky akce, ale především pověst enduro-jezdců v očích veřejnosti.
Enduro Weekend 2004

Přilba a dobrá nálada nutností, GPS výhodou. Startovní pole bude rozděleno do více skupin podle výkonnosti a setkávat se bude v předem stanovených styčných bodech.

Na vaši účast se těší team Motorkáři CZ

Informace o redaktorovi

Michal Moucha - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Náš tip

Enduro Weekend



TOPlist