kawasaki_good_times_tour2




Motorkáři proti celebritám HC Olymp v Letňanech: Přijďte se podívat na MotoPUK 2023

V rámci výstavy Motocykl se v sobotu 4. 3. od 17:30 odehraje hokejový přátelák MotoPUK jen kousek od výstaviště Letňany. Přijďte povzbudit tým motorkářů, kteří se postaví proti týmu celebrit HC Olymp v čele s Martinem Dejdarem na stadionu HC Letňany. Za motorkáře nastoupí motocykloví závodníci, novináři a další lidé z moto branže.

Během loňského roku se odehrály dva přípravné zápasy MotoPUK a proti sobě nastoupily dva týmy postavené z řad lidí z moto branže. Na ledě se představil například Karel Hanika, David Pabiška, Adam a Patrik Peschlovi, Martin Krátký, Marek Rejman, Suky Biker nebo Karel Chupa Brandtner. Tentokrát by v Letňanech neměl chybět ani motokrosař Jirka Čepelák nebo zástupci redakce Motorkáři.cz Lukáš Růžička nebo hlavní organizátor hokejového přáteláku, Vláďa Novotný.

Proti motorkářům nastoupí tým herce Martina Dejdara HC Olymp, který je plný celebrit a hokejistů, kteří svou profi kariéru už před časem pověsili na hřebík a teď se hokejem baví, stejně jako všichni ostatní, kteří v Letňanech k přáteláku nastoupí. Akce je otevřená veřejnosti a myslím, že bude na co koukat. Pokud v sobotu vyrazíte na výstavu Motocykl v Praze, zajděte navečer od 17:30 podpořit a zafandit týmu motorkářů, který se postaví proti borcům, kterým led a hokejka nejsou cizí.

MotoPUK 2023:

  • Kdy: 4. 3. 2023
  • V kolik: 17:30
  • Kde: Ice Arena HC Letňany

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist