kawasaki_good_times_tour2




Moto Guzzi v září opět otevře své brány

Nejen pro členy oficiálního klubu The Clan je určena akce Moto Guzzi Open House. Jak už název napovídá, jde o otevření historické brány pro všechny fanoušky motorek s orlem ve znaku, čtvrtý ročník se odehraje 7. – 9. září.

Kapitoly článku

Loňský ročník navštívilo 15 tisíc návštěvníků a tři uplynulé ročníky si celkem nenechalo ujít na 50 000 lidí. Letos továrna opět láká na prohlídky musea, výrobních linek, včetně té, kde italské ruce dávají dohromady legendární „véčka“. Návštěvníci si mohou také prohlédnout třeba historický větrný tunel.

Další hlavní atrakcí bude vesnička Moto Guzzi Village, kde budou probíhat registrace ke zkušebním jízdám. Ty jsou již tradičně zdarma a k otestování bude i nedávno představená novinka V7 III Limited. Ve vesničce nebude chybět ani jídlo a pití, opravdoví fanoušci by neměli vynechat ani Moto Guzzi Shop s veškerým oblečením a doplňky na motorky, co je k dispozici.

Jestli jste pravými Guzzisty, neměli byste na konci září na adrese via Parodi 57, Mandello del Lario chybět, stejně jako byste neměli chybět v klanu Moto Guzzi. Oficiální klub neustále rozšiřuje své řady a k dnešnímu dni je v něm zaregistrováno přes 28 000 členů. Všichni "klubáci" se během dnů otevřených dveří můžou těšit na speciální benefity a aktivity.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
spike-cz přispěl 0.5 Kč
milan26 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist