kawasaki_good_times_tour2




Jarní vyjížďky MotoZem jsou zpět v plné parádě

Dlouho očekávané jarní vyjížďky pod taktovkou MotoZem jsou tady! Konečně se opět můžeme scházet tak, jak jsme byli vždy na jaře zvyklí, a s velkou parádou a bohatým doprovodným programem zahájit sezónu stylově. Přijeďte za námi otestovat jarní asfalt a užít si nezapomenutelnou atmosféru.

V rámci všech našich českých prodejen jsme pro Vás naplánovali na 1. května skvělý program. Přijďte si užít První Máj netradičně a oslavte s námi měsíc lásky i prostřednictvím Vaší vášně k jednostopým krasavicím. V rámci jednotlivých vyjížděk jsme pro Vás naplánovali pestrý program, trasy malebným prostředím i spoustu produktů za akční ceny, které si můžete prohlédnout přímo v našich prodejnách, jež pro Vás budou po celou dobu vyjížděk otevřené.

Tým prodejny MotoZem Dobrá pro Vás naplánoval nejen projížďku malebným podhůřím Beskyd, ale v cíli, kterým je Steel Ring Třinec, máme pro všechny zájemce připravenou i jízdu zručnosti na okruhu, stunt show či tombolu o atraktivní ceny.
Zůstaňte v obraze a sledujte tuto událost

 

Tým prodejny MotoZem Praha, respektive Říčany, pro Vás připravil cestu, která povede od prodejny MotoZem přes Jesenici, Zbraslavské náměstí a dále pak nádherným Řeporyjským údolím až do Inveltu ve Stodůlkách. Vyjížďka bude zpestřená o stánky našich dodavatelů, kteří Vám ochotně představí svůj sortiment nebo provedou požadovaný servis.
Zůstaňte v obraze a sledujte tuto událost

Tým prodejny Brno, respektive Modřice, naopak vymyslel trasu, která povede z parkoviště Masarykova okruhu směrem na prodejnu MotoZem Modřice, kde bude pro všechny motorkáře připraven program v podobě žehnání motorek knězem, profesionální kaskadérská show nebo prezentace přileb našich dodavatelů.
Zůstaňte v obraze a sledujte tuto událost

U všech akcí budou k dispozici upomínkové předměty, drobné dárky, lákavé občerstvení a především nezapomenutelná atmosféra, která nás správně naladí na celou letošní sezónu.
Více informací najdete přímo na našich webových stránkách www.motozem.cz/blog/, stačí si jen vybrat lokalitu.

Vytáhněte stroj, natankujte plnou, oprašte své motorkářské oblečení a hurá na cesty!
Těšíme se na Vás i s rodinou a přáteli. Věříme, že se letos sejdeme opět v hojném počtu.
Startujeme na plný plyn 1. 5. 2022 dopoledne.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...



TOPlist