kawasaki_good_times_tour2




Indian Riders Fest 2020 se přesouvá na rok 2021

Mělo to být obrovské celosvětové setkání majitelů motocyklů americké značky Indian, ale budeme si na něj muset ještě rok počkat. Do Českých Budějovic Indian Riders Fest zavítá příští červen.

Indian Motorcycle a klub First Czech Riders Group, organizující akci Indian Riders Fest ve spolupráci s dealerem motocyklů Indian v Písku, se rozhodli přesunout Indian Riders Fest na termín 11.-13. června 2021. Indian Motorcycle potvrdil, že nadále bude podporovat akci Indian Rider Fest v Českých Budějovicích, která získala status mezinárodního setkání klubu Indian Motorcycle Riders Group (IMRG).

„Po několika telefonátech s našimi partnery a místními úřady jsme se rozhodli odložit festival z roku 2020 na 2021. Důvodem tohoto rozhodnutí je náš zájem o zachování zdraví všech zúčastněných. Protože situace kolem onemocnění COVID-19 je stále velmi nepřehledná a pro následující měsíce nejistá, zaměříme se v první řadě na zdraví jezdců, návštěvníků, pořadatelů, dealerů, sponzorů a dobrovolníků, “ řekl k tomu Jean-Marie Guyon, projektový manažer akce Indian Riders Fest 2020. Všichni jezdci, kteří mají zakoupený balíček Rally Pack na letošní akci, obdrží novou vstupenku na rok 2021, která zahrnuje stejné služby a platí také na ubytování, zprostředkované organizátory. Více informací o akci Indian Riders fest najdete na oficiálních webových stránkách.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist