kawasaki_good_times_tour2




Harley-Davidson oslaví 120 let v Budapešti

Každých pět let se koná zpravidla v domovském Milwaukee a následně (či předtím, to je jedno) někde v Evropě mega párty značky Harley-Davidson na oslavu kulatého nebo půlkulatého výročí. Naposledy to bylo v Praze v červenci 2018, kdy se slavila „stopatnáctka“, a letošní oslava 120 let se přesunuje jen kousek k sousedům do Maďarska.

Tohle je vždycky velká akce a člověk nemusí být ani přímo majitelem motocyklu Harley-Davidson, aby si ji užil, stačí, když s touto americkou značkou souzníte. Letošní oslava proběhne ještě před začátkem prázdnin, akce, která se celým jménem nazývá Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival, proběhne od 22. do 25. června, a to v již zmíněné maďarské Budapešti. Pokud byste se chtěli podívat na oslavy do Ameriky, tak v Milwaukee budou s dvoutýdenním zpožděním.

Stejně jako v Praze, i v Budapešti se oslavy uskuteční v samotném centru města, v Puskás Areně, kde se pořádají mnohé sportovní i kulturní akce a která je mimo jiné i domovem maďarské fotbalové reprezentace. Dost velký prostor pro připravený bohatý program, který zahrnuje i vystoupení dohromady 50 hudebních kapel na několika pódiích, přičemž páteční a sobotní večer mají zpříjemnit doposud nespecifikované významné mezinárodní hudební skupiny. Jinak to ale samozřejmě bude především o motorkách, které si budou návštěvníci prohlížet i zkoušet, nebude chybět velká spanilá jízda, kaskadérské show, přehlídky přestaveb a klasických automobilů nebo nezbytná dětská zóna, to abyste tenhle svůj výlet mohli před manželkou obhájit jako rodinný. Lístky na akci si můžete pořídit už teď v předprodeji, do konce dubna je to levnější. Vstupenek je celá řada, základní čtyřdenní pro členy HOG vychází na cca 52 EUR, nečlenové mají vše o 10 éček dražší, a na samém stropu najdeme VIP vstupenku s ubytováním v pětihvězdičkovém hotelu a setkáním se členy rodiny Davidsonů za bezmála dva tisíce eur.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist