kawasaki_good_times_tour2




H-D Open Day v Brně nabídne novinky 2020, testování a hromadu zábavy

Tento týden budou před brněnským dealerstvím Harley-Davidson vrčet dvouválce z Milwaukee, které budete moci ochutnat spolu s mexickou kuchyní, kvalitními rumy a doutníky. K tomu nebude chybět pořádný rock´n´roll, ale hlavně, novinky modelového roku 2020!

Fanoušci amerického železa, zapište si do kalendářů červeně datum 11. října 2019 a adresu Křižíkova 68d, Brno, 612 00. Právě tady se od 10:00 uskuteční den otevřených dveří, který rozhodně má co nabídnout. Největším lákadlem téhle akce jsou určitě nové modely pro sezónu 2020 v čele s elektrickým LiveWire. Kromě zkoumání novinek budou mít návštěvníci možnost od začátku akce, tedy desáté hodiny, vyzkoušet některý z vybraných modelů. Testovací jízdy budou probíhat až do čtvrté odpolední, aby se o hodinu později rozjela pořádná party.

To si své náčiní rozbalí rock´n´rollová kapela 13 Steps To Hell. O kulturní obohacení nebude nouze ani předtím, protože od jedné hodiny do půl páté bude akci doprovázet Pietro Falcone se svou kapelou. Komu během ježdění, klábosení či tanci vyhládne, ten bude moci doplnit zásoby kalorií díky specialitám mexické kuchyně, které budou po celou dobu k dispozici. Vhodná závěrečná tečka přijde od páté hodiny spolu s rock´n´rollem, kdy bude možné ochutnat kvalitní rumy a doutníky.

Pokud se najde někdo, koho zkoušený motocykl okouzlí na tolik, že se rozhodne ho koupit, dostane ten den akční cenu. Slevy až 60 % budou také na stylové oblečení a dva šťastlivci nebudou muset platit vůbec. Kdo totiž bude sdílet facebookovou událost a do komentáře napíše „HarleyBrno“, má možnost vyhrát tričko nebo stylový batoh. Třetí výherce, a ten pravděpodobně nejšťastnější, vyhraje zapůjčení Harleye na víkend. Líbí se vám akce, ale jste z daleka? Ani to není problém, pořadatel nabízí možnost ubytování s rozvozem. Vstup na akci je samozřejmě zdarma, pro další informace kontaktujte H-D Brno.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Harley-Davidson Brno

    Autorizovaný dealer a servis značky Harley-Davidson. Prodej originálních náhradních dílů a doplňků. Široká nabídka oblečení a vybavení pro motorkáře.



TOPlist