kawasaki_good_times_tour2




Euro Bike Fest 2015

O posledním květnovém víkendu se uskutečnil sedmý ročník srazu zvaného Euro Bike Fest (EBF). Tento sraz se koná tradičně v kempu ATC Merkur u obce Pasohlávky. Jedná se o jeden z největších srazů v České republice a letos bylo počasí pořadatelům nakloněno.

Jako vždy bylo k vidění spousta motocyklů, všech typů a stylů. Na návštěvníky čekalo mnoho atrakcí, evropské finále Big lake custom (přehlídka customů), vystoupení jezdců stunt ridingu, předvádění Freestyle motokrosu, zápasy Muai-Thai, bitva „středověkých“ bojovníků a v neposlední řadě také vystoupení spousty kapel. Snad největší party se rozjela v sobotu při vystoupení kapely Horkýže slíže…).

Asi největší pozornost, kromě motorek a všeho kolem nich, získali jezdci na Wakeboardech a Wakeskatech. Když se je snažili napodobit laici, bylo o zábavu postaráno… Celkově šlo o velmi povedený sraz a ani sobotní krátká bouřka nezkazila účastníkům skvělou náladu.

Ačkoliv já sám velké srazy příliš nevyhledávám, tuto akci jsem si opravdu užil po celý víkend, hlavně díky překrásnému okolí, které vybízí k výletům. Zkrátka a dobře, v neděli jsme odjížděli až večer a byli akcí i Pálavou nadšeni.

Upoutávka:

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):


TOPlist