kawasaki_good_times_tour2




Den otevřených dveří v BONMOTO 21.-23.4.

Jedna z největších prodejen oblečení a doplňků pro motorkáře v Brně a okolí má novou adresu. O nadcházejícím víkendu proběhne její slavnostní otevření a vy jste srdečně zváni nejen na kávu a občerstvení zdarma.

Moravákům asi není nutné firmu Bonmoto představovat - dovozce značek HJC, Kenny, Furygan a řady dalších se na motoscéně pohybuje už od roku 2000. V Bonmotu seženete věci na sebe - k mání je kompletní nabídka značek RST, Revit, Alpinestars, Büse a nově také AGV a Dainese.  Také na motorku je sortiment bohatý - brzdové destičky a kotouče Nissin, maziva a kosmetika Motorex nebo Bel-ray, doplňky Oxford a nově zavazadla Shad.

Bonmoto se může pochlubit největší skladovou nabídkou bot na trhu, a zastoupeny jsou tu všechny největší značky Alpinestars, Forma, Sidi, Gaerne a TCX. Z přileb pak jmenujme ještě další značky Schuberth a Shoei. Skladem je více jak 26 000 položek.

Novou prodejnu o rozloze téměr 1200 m2 má Bonmoto hned vedle areálu Kasahouse (budova bývalé Typografie) na adrese Heršpická 800/6 v Brně. Pro lepší orientaci je na webu Bonmoto k dispozici mapka a fotky přímo z místa. Parkování v areálu je zpoplatněno, ale všichni zákazníci mají 3 hodiny parkování zdarma. Stačí vzít parkovací lístek do prodejny, kde na něj dostanete razítko, které ukážete na vrátnici a lístek Vám bude odblokován k výjezdu. Motorky mají průjezd volný.

Otevřeno je pondělí až pátek od 9:00 do 19:00, v sobotu 8:00 - 16:00. Během dnů otevřených dveří o tomto víkendu bude otevírací doba prodloužená, v sobotu 22. dubna od 8 do 18 hodin, v neděli 23.dubna od 10 do 15 hod. Zváni jste na kávu a občerstvení zdarma.

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...



TOPlist