Czech Stunt Day vyhrál Martin Krátký

V sobotu 19.7. se jel v Ostravě druhý ročník akce z názvem Czech Stunt Day, který určil jméno nejlepšího jezdce ve stuntridingu pro rok 2014.

I v druhém ročníku Czech Stunt Day bylo cílem najít nejlepšího českého stuntera roku 2014. Akce se konala v sobotu v areálu Centra bezpečné jízdy v Librosu v Ostravě. Počasí se tentokrát vydařilo na jedničku, a tak se na akci přišlo podívat něco přes tisícovku diváků.
Velká účast byla částečně způsobena i tím, že v rámci doprovodného programu byla připravena vyjížďka stuntriderů Ostravou. Jako doprovod byli návštěvníci na svých motocyklech a samozřejmě i za účasti Policie ČR, která zabezpečovala bezpečný průjezd městem.
V kvalifikaci před závodem bylo zhruba 20 jezdců, do finále postoupilo deset nejlepších a už po kvalifikaci bylo jasné, že o pódium bude bojovat stejná čtyřka jako loni. Roli favorita potvrdil vítěz kvalifikace Martin Krátký, druhý byl Adam Peschel, třetí Mirek Frey a čtvrtý Michal Martínek. Mezi druhým a čtvrtým jezdcem byl malý bodový rozdíl což slibovalo napínavý souboj ve finále.
To se ale po finálových jízdách nezměnilo a Czech Stunt Day vyhrál Martin Krátký, druhý skončil Adam Peschel, třetí Mirek "Sporťák" Frey a nepopularní čtvrté místo obsadil Michal Martínek.
Zde je přehled bodů nasbíraných v kvalifikaci a ve finále:
  1. Martin Krátký, 579 bodů
  2. Adam Peschel, 507 bodů
  3. Mirek "Sporták" Frey, 462 bodů
  4. Michal Martíknek, 452 bodů
  5. Jakub Kykal, 341 bodů

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):


TOPlist