kawasaki_good_times_tour2




Crazy Day zve na poslední letošní kurs stuntridingu

Chcete se naučit jízdu po zadním, po předním či ve smyku pod vedením zkušených kaskadérů? Nebo jenom natrénovat ovládání motorky v krizových situacích? Pak byste neměli přehlédnout šestidenní kurs skupiny Crazy Day, který proběhne v druhé polovině září na letišti v Bechyni.

Kurzy Crazy Day jsou určeny jak úplným začátečníkům, tak i zkušenějším jezdcům - prostě všem, kdo se chtějí naučit bezpečně ovládat motorku, v pohodě zvládat krizové situace, a hlavně těm, co mají zájem poznat svět stuntridingu a adrenalin, který přináší.
Během šestidenního kurzu si vyzkoušíte jízdu v náklonu, driftu, po předním i zadním kole, slalom, vyhýbání se překážce a to všechno na speciálně upravených motocyklech a skútrech s různými objemy motoru od 50 přes 125 až do 600 ccm a také čtyřkolkách. O svou motorku se bát nemusíte, protože vám zapůjčí své stroje, stejně jako potřebné vybavení - helmu, chrániče či oblečení. A pokud byste náhodou něco rozbili, škodu po vás nikdo vymáhat nebude.

Podmínkou účasti je věk 18 let, ale vzhledem k tomu, že výuka probíhá mimo veřejné komunikace, nemusíte vlastnit řidičské oprávnění. V ceně kurzu je ubytování v penzionu u Pichlů v Bechyni a plná penze, takže se můžete plně soustředit jenom na trénink. V jednom kurzu je maximálně 22 účastníků, které si instruktoři rozeberou do menších skupin, aby se mohli každému individuálně věnovat.

Poslední letošní kurs proběhne v termínu 16.-21. září, a protože kaskadéři nejsou žádné slečinky,  jezdí se za každého počasí. Více informací a přihlášky najdete na webu.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):


TOPlist