kawasaki_good_times_tour2




Český pivní festival v Praze

Pátý ročník Českého pivního festivalu proběhne na Výstavišti v Praze Holešovicích ve dnech 17.5. - 2.6.2012.

Návštěvníci se mohou těšit na největší pivní stan v České republice velikosti fotbalového hřiště, který pojme 10 000 milovníků českého piva. Ochutnat české tekuté zlato míří do Holešovic více než 100 000 návštěvníků, z nichž polovina bude ze zahraničí. Cena tolaru je 45,-Kč, tuplák (1 litr) piva stojí tradičně 2 tolary.
K novinkám pátého ročníku festivalu patří především dva tematické dny, které jsou věnovány menšinám žijícím v České republice. V pondělí 21.5. to bude PINK MONDAY oslovující gay komunitu a 28.5. pak DRAGON DAY, určený Vietnamcům žijícím v ČR. Hlavním mottem obou akcí je integrace menšin do společnosti pod heslem České pivo spojuje! Největší doprovodnou akcí festivalu pak bude Celosvětový sjezd krajanů, který proběhne druhý víkend festivalu ve dnech 25.5.-27.5. Cílem tohoto sjezdu je vytvořit tradici každoročního setkání Čechů z celého světa, kde jinde nežli u Českého piva.
Renomovaný britský deník The Financial Times zařadil největší tuzemskou zábavní akci Český pivní festival Praha 2012 mezi 40 globálních eventů, které stojí za to v roce 2012 navštívit. Český pivní festival Praha 2012 se tak objevil po boku takových akcí, jako jsou Letní olympijské hry v Londýně, mezinárodní filmový festival v Cannes, Wimbledon, či mnichovský Oktoberfest.


Více informací na www.ceskypivnifestival.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist