kawasaki_good_times_tour2




Bonmoto slaví 22 let

V roce 2000 založil mladý podnikatel společnost Bonmoto s.r.o., s vizí prodávat vybavení na motorky, poradenstvím a individuálním přístupem k zákazníkům. Dnes má Bonmoto dvě pobočky a je jedním z největších prodejců motorkářského vybavení v Česku. Brněnská pobočka je největší svého druhu v České republice.

Vize však zůstává i po 22 letech stejná. Kvalitně poradit a pomoci s výběrem všem zákazníkům, aby byl jejich pocit z nákupu i ze samotné jízdy na motocyklu co nejlepší. Proto si v rámci oslavy 22. narozenin připravili poutavý program, aby se výroční návštěva na prodejně změnila ve výjimečný zážitek.

Do středy 21. 9. probíhá na FB Bonmoto - Vše na moto dražba helmy vlastnoručně podepsané Pepou Sršněm, kterému při pádu zachránila život. Život může zachránit i podruhé, jelikož celá částka, za kterou se helma vydraží, bude věnovaná nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

V pátek 23. 9. dorazí Pepa Sršeň na prodejnu osobně, aby jednak předal helmu vydražiteli, ale hlavně se věnoval vašim dotazům. Bude přítomen od 14 do 18 hodin a po celou dobu si jej můžete odchytnout a zeptat se ho na cokoliv, co vás zajímá, o něm, o motorkách nebo o ježdění.

V 17 hodin se můžete těšit na stunt show v podání Katky Jandové a Jakuba Kykala, hned po nich nastoupí se svým vystoupením Jarda Janovský. O vůni spálené gumy tak určitě nebude nouze.
V sobotu 24. 9. ve 12 hodin se budete moci potkat s účastníkem Rally Dakar Martinem Michkem a s jedním z nejlepší českých stuntriderů Martinem Krátkým.

Dalším jezdcem, který se na prodejně ukáže, bude bývalý závodník Moto3 Jakub Kornfeil a to konkrétně v 15 hodin. V 17 hodin rád zodpoví vaše dotazy ohledně filmu, závodění nebo jeho dalších plánů závodník Kamil Holán.

Na závěr dne nás navštíví i šéfredaktor časopisu Motohouse Karel Táborský, společně s ním dorazí i účastník WSBK v Mostě Michal Prášek a závodnice Veronika Hankocyová. Všechny očekáváme kolem 18. hodiny. Sobotní kaskadérské vystoupení si vezme na starost Martin Krátký a to hned dvakrát, v 15 a v 18 hodin.

Pokud se na prodejnu vypravíte, nezapomeňte zkontrolovat svůj moto šatník, zda nějaká část nepotřebuje obměnu, ke každému nákupu totiž dostanete věcný dárek zdarma. Navíc máte možnost vyhrát sportovní přilbu HJC RPHA 11 Otto Minions v hodnotě 13 990 Kč. Losovat se bude ze všech účtenek z pátku a soboty z Brněnské prodejny.

Jestli tedy nemáte na pátek nebo sobotu 23. - 24. 9. plány, určitě si zajeďte do Brna do Bonmota, kromě výše uvedených osobností na vás čeká i drobné občerstvení a samozřejmě celý team prodejců, kteří vám rádi s čímkoliv poradí.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...



TOPlist