kawasaki_good_times_tour2




BMW zva na Motorrad Days 2017 tradičně do Ga-Pa

Bavorské město pod horou Hausberg se promění v Mekku fanoušků značky BMW už posedmnácté, a termín zůstává tradiční. O prvním prázdninovém víkendu jste zváni do Garmisch-Partenkirchenu na velkolepou událost - BMW Motorrad Days 2017.

Náš tip

Podívejte se na reportáž z minulého ročníku

Mezinárodní sraz fanoušků značky BMW proběhne na obvyklém místě ve dnech 7.- 9. července, a pořadatelé kromě standardně nabitého programu slibují i několik překvapení. Jak to na BMW Motorrad days vypadá víte z našich každoročních reportáží, tak jen připomeňme, že se jedná o tři dny plné pohodové motorkářské atmosféry, namíchané s typickou bavorskou kulturou. K tomu si představte pravidelná vystoupení kaskadérů - ať už ta moderní v aréně, nebo dobová na dřevěné stěně smrti Motodromu - panoramatické vyjížďky po okolí, možnost off-roadového svezení v enduro parku, přednášky cestovatelů nebo samostatnou sekci vyhrazenou přestavbám, a dostanete obrázek toho, co se v Ga-Pa děje přes den. Večery pak patří živé hudbě na několika scénách a všeobecnému veselí. O napětí je postaráno při losování tomboly, ve které se hraje o nový motocykl BMW.

Pokud si některý z aktuálních modelů chcete v okolí Garmische alespoň vyzkoušet, zaregistrujte si předváděcí jízdu raději předem na těchto stránkách. Vstup na sraz BMW Motorrad days je zdarma, stanování v přilehlém kempu stojí 12 Eur, a stan si můžete na místě vypůjčit za 25 Eur.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma


TOPlist