kawasaki_good_times_tour2




BMW Motorrad Roadshow začíná

Plánujete pořízení nového motocyklu BMW, nebo jenom chcete mít přehled, jak nové modely jezdí? Jsou před námi volné termíny bavorácké Roadshow, při nichž si je můžete vyzkoušet.

BMW Motorrad Roadshow, to je kamion a v něm na dvě desítky motorek aktuálního modelového ročníku. Najdete mezi nimi jak oblíbené stálice v čele s R 1250 GS v základní verzi i coby Adventure, menší modely F s řadovými motory, retro krasavce R nineT i divokou silniční adventuru S 1000 XR, ovšem chybět nemohou ani letošní novinky. Jedná se jak o modely R 18 B a Transcontinental, které BMW představilo v druhé půlce loňského roku a ještě jste si je vyzkoušet nemohli, tak především o nové šestiválce, zde zastoupené nejsportovnější verzí GT, a hlavně elektrický skútr CE 04.

Je úplně jedno, co jezdíte za stroj, BMW si může vyzkoušet každý, kdo má platný správný řidičák a samozřejmě vhodnou motocyklovou výbavu. Registrace probíhají online na každý den a každý motocykl, dostanete se na ni z tohoto rozcestníku, a s výjimkou CE 04, jež se kvůli omezenému dojezdu půjčuje akorát na 20 minut, se jezdí v hodinových slotech. Jedna jízda je za 250 Kč, objednat si můžete až čtyři, přičemž na místě dostane každý účastník nákrčník BMW Motorrad, kafe a nealko pití. Pokud byste se vlastní vinou vyváleli, čeká vás uhradit spoluúčast 26 000 Kč, což je rozumně nastavená částka vzhledem k tomu, kolik půlka testovacích strojů stojí… A jaké jsou termíny?

16.-17. dubna: CarTec Praha
19.-21. dubna: Sněžné,
pořádá Renocar Brno
23.-24. dubna: Velké Karlovice, pořádá CarTec Ostrava
26.-27. dubna: Pardubice, Motocentrum Barth
29. dubna-1. května: Invelt Praha
3.-4. května: Jenišov, DyCom Group
7.-8. května: České Budějovice, ACR auto
 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma


TOPlist