kawasaki_good_times_tour2




18. června Polygon MOST

Motoškola ProStart a okruhové jízdy a závodní trénink TreninkPro.

a/ Okruhové jízdy a závodní trénink TreninkPro na krásné trati mosteckého Polygonu vč. populární „vývrtky“ (ala Laguna Saca).

Harmogram je sestaven pro čtyři skupiny (Speed, Supermoto, Pitbike a Open). Skupiny se budou střídat celý den po patnácti minutách na trati Polygon MOST.
Více informací a kontakty naleznete na www.stopnehodam.cz

POZOR! Autodrom MOST si vyhrazuje právo vyloučit z jízd motocykl přesahující hlukový limit 98 dB!

b/ Motoškola ProStart
Další pokračování celodenních kurzů motoškoly STOP NEHODÁM (dříve též pod označením „Učme se přežít“) pro vás pokračuje na mosteckém polygonu.

Motoškola ProStart pro vás, kdo se rád naučí další střípek bezpečného ovládání motocyklu pod vedením těch nejzkušenějších instruktorů. Součástí celodenního výcviku je kurz první pomoci a další přednášky. Pro každého registrovaného účastníka Motoškola ProStart jsou připraveny nápoje a malé občerstvení.

Motoškola vás nezatíží vyplňováním zbytečných formulářů, ani jakoukoliv administrativou!
Motoškola ProStart je pro všechny věkové kategorie. Pro ostřílené borce a rovněž i pro začínající řidiče a řidičky motocyklů, případně i pro jejich tandem.
Celodenní kurz bezpečného ovládání motocyklu ProStart je určen silničním motocyklům a skútrům všech typů a objemových tříd.

POZOR : Účastníci mladší 15-ti let musí mít zákonného zástupce s sebou.

Těšíme se na Vás
Ahoj Vláďa

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist