kawasaki_good_times_tour2




1. Mezinárodní sraz motocyklů Royal Enfield

Během posledního červencového víkendu proběhl 1. Mezinárodní sraz motocyklů Royal Enfield v České republice. Celkem se srazu zúčastnilo přes 150 strojů této značky a během celého víkendu akci navštívilo přes 400 návštěvníků. Majitele se svými motocykly dorazili z různých koutů České republiky. Po vlastní ose dorazila i skupinka z Vídně, švédského Stockholmu, či bulharské Sofie.

Kapitoly článku

Na srazu si odbyl českou premiéru nový model Meteor 350, který jen již k mání od 123.990 Kč včetně Tripper navigace, 3-leté tovární záruky bez limitu kilometrů a 3-leté evropské silniční asistenční služby v ceně motocyklu. Spolu s Meteorem bylo možné na srazu vyzkoušet 12 demo motocyklů. Celkem se uskutečnilo přes 150 testovacích jízd.

Návštěvníci akce svými hlasy vybrali vítěze letošní custom soutěže Royal KickStart Battle #2. Celkem odevzdalo svůj hlas 170 návštěvníků. Vítězem se 101 hlasy se stal upravený Bullet Classic 500 s unikátním lakováním za použití plátkového 24 karátového zlata. Vítěz svou výhru ve výši 30.000 Kč velkoryse přenechal 8 letému Adámkovi Hrdému, kterému byl věnován i výtěžek z dražby motocyklu Bullet Classic 500 Tribute Black s číslem 989 ze speciální limitované edice posledních tisíc vyrobených kusů. Výhry se vzdal i druhý v pořadí, a tak ještě před dražbou získala Adámkova rodina krásných 50.000 Kč.

Samotná dražba, které se zúčastnili 4 dražitelé, vyšroubovala vyvolávací cenu motocyklu Bullet Classic 500 Tribute Black z 200.000 Kč na pěkných 250.000 Kč. Výtěžek z dražby, získaný nad vyvolávací cenu, věnoval český importér motocyklů Royal Enfield Vintage Garage Motors Adámkovi. Adámek, který trpí od narození deficitní kongenitální svalovou dystrofií, tak získal během tohoto víkendu rovných 100.000 Kč.

Akci, která se konala v Beach Parku Mlékojedy, doprovázelo v pátek a v sobotu fantastické letní počasí, a tak proběhly všechny výlety a organizované jízdy na jedničku. Neděle už byla ve znamení prudkého deště, ale to nic nemění na celkové spokojenosti účastníků z celého víkendu. Alespoň tomu nasvědčují první reakce na sociálních sítích. Můžeme tak konstatoval, že 1. Mezinárodní oslava 120 let kontinuální výroby motocyklů Royal Enfield se vydařila a za rok zase!

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Vintage Garage Motors

    Autorizované zastoupení motocyklů Royal Enfield pro ČR. Prodej náhradních dílů a příslušenství. !!!Pozor!!! Od 1. 6. 2020 nás naleznete na nové adrese Strančická 45, 100 00 Praha 10 - Strašnice



TOPlist