-
8Odpovědí
zatuhlé kroužky
Prosím poradte co nalit do válcu na uvolnění pístních kroužku Dík
-
1Odpovědí
karburatory
Prosim o radu, daji se zaměnit karburatory ze gsx 750 AE z jiné suzuki 750 r.v 1998 Dík
-
3Odpovědí
kontrolka oleje
Prosim o radu, při zapnuti klřčku nesviti kontrolka oleje a rezervy paliva, když jsem ukostřil kablik od olejoveho čidla tak se kontrolky rosvítí, je to čidlem nebo neco v elektrice Děkuju za každou radu.
-
3Odpovědí
Gipro
Nevíte někdo, zda jde připojit Gipro k motorce Gsx 750 Inazuma r.v.2000?
-
1Odpovědí
Chcípne ještě než se rožne rezerva paliva
čaute, můj záhadný problém trvá, motka mi chcípne když v nádrži zbyde cca 4 litry paliva, musí to být těsně před tím než se sepne čidlo rezervy (nerožne se) ale v nádrži zbyde fakt cca 5 litrů. Jede znova až po doplnění paliva. Měl jsem rozebraný ten podt
-
2Odpovědí
Inazuma, filtr paliva v nádrži
Ahoj, prosím, nevíte někdo ? Musel jsem vyčistit sítko (filtr) paliva co je v nádrži Inazumy (vytáhl jsem z nádrže ventil na kterém je to malé cca 3cm sítko na načistoty) , pokoušel jsem se ho z ventilu vytáhnout ale samozřejmě jak už bylo staré tak se o
-
4Odpovědí
rezerva paliva GSX 750 Inazuma
Čau zkušenější, mám potíž , motka mi po spotřebování cca 12 litrů benzínu chcípne, v nádrži tedy zbyde cca 5 litrů (nádrž inazuma je 18 litrů) ale dál nejede, kontrolka se před tím nerožne, pokud je mi známo tak Inazuma nemá přepínač rezevy paliva, po nab
-
3Odpovědí
Zvuky
Zdar. Neřešil jste někdo u Suzuki 750 GSX Inazuma chrastění budíků a té malé přístrojovky s kontrolkama. Dík.
-
5Odpovědí
PNEU! - Suzuki GSX 750 Inazuma
Čau motošílenci,.. prosím o radu... Jak už to tak bývá, i já už musím přezout, a tak zháním na svého miláčka Suzuki GSX 750 Inazuma nové pneu. Problém je ten, že na tuhle rachotinku dle TP mohu nasunout jen 120/70 R17 a 170/70 R17, což mě mrzí, neboť půvo
-
6Odpovědí
řetězová sada Inazuma - je stejná jako na nějakém banditu nebo jiné Suzuki???
Ahoj kluci, prosím, nevíte jestli na Suzuki GSX 750 Inazuma musím koupit pouze origo sadu na Inazumu a nebo jeslti je tato sada shodná například s nějakým Banditem, nebo s nějakou jinou Suzuki.... liší se velikost rozet?? a atd..
-
1Odpovědí
Přetržené lanko spojky
Zdravím, přetrhlo se mi lanko spojky na SUZUKI GSX 750 (r.v. 1998). Nikde nemůžu najít žádný internetový obchod, kde by se prodávalo nové přímo na Inazumu, a tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemá někdo nějakou zkušenost např. s lankem spojky z jiného