bmw_r1300gs_cartec




lítá rafička tachometru, vynechává motor

  • 0

    28.3.2016 od méďa77

    Po 50 km mi začala skákat rafička tachometru, po dalších x km se to zhoršovalo - ukazovala 0 - 200 při vyšších otáčkách a postupně začal vynechávat motor. Dojel jsem s tím domů ale spíš na volnoběh. Nyní když nastartuji a přidám plyn, tak rafička lítá jako pojašená. Neví někdo čím by to mohlo být?

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    28.3.2016 od Motomartin

    Já měl podobnej problém. Bylo to prasklý oko na gáblu u baterie

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.3.2016 od udinar

    Podle mě ti něco odchází v elektrice! Možná dobíjecí relé, nebo VN cívka. Překontroluj, jestli ti to dobíjí správně a zkontroluj obě svíčky, pokud bude jedna černá, tak na tom válci ti nejde VN cívka jak má! Ale spíš bych to viděl na to relátko!

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.3.2016 od méďa77

    V elektrice je to určitě. Ale myslel jsem spíš nějaký blbý kontakt nebo naopak nějaký probíjení. A cívka by ovlivňovala i ten tachometr. Chvílema zhasínal celej displej za jízdy, pak se zase rozsvítily všechny kontrolky...

    Doplněno:

    ..................Pánové všem Vám děkuji Byl to povolený minusový kontakt na baterii. Úplná blbost a málem jsem zůstal na cestě.

    29.3.2016 od méďa77

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.3.2016 od starosta440

    Řešil jsem to. Povolil se mi "magnet" na tachometr a začal likvidovat čidlo. Je to takové malé kolečko rozdělené na čtyři části (magnety) na pravé stravě motoru, které se povolilo a začalo narážel do čidla. Chce to řešit hned, jinak to budeš mít drahý.

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist