kterou vybrat ?

• 0

25.5.2026 od 125ČZ

Ahoj chlapi,
    řeším zda jít do Suzuki DL 650 V-Strom XT rok 2025 s nájezdem cca 5000km třemi kufry, padáky nebo do nové VOGE625 DSX

Doplněno:

Teda dík chlapi za za vaše názory, které jsou jednoznačně za "strom" Jak jsem psal jsem už starší kousek 61let, a tak si říkám, že si chci udělat rados s nějakou mašinou a že to bude mašima poslední, tak proto vybírám a zatím zbírám názory za které dík. Je pravdou že jsem si myslel že těch pozitivních názorů na čiňana bude aspoň pár. Několi leté 4-leté záruky nebo 40tisíc záruka na dalšíno majitele by měli být tochu jistotou, ale zkušenosti jsou zkušenosti a jak říkám díky za mě.

29.5.2026 od 125ČZ

Japonec je japonec, ale voge má více elektroniky i když nevím zda bych ji využil. jsem jezdec na pohodu, žádný divočák je mě 60+

25.5.2026 od 125ČZ

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (12)
  • 3

25.5.2026 od pbudik

Dobrý večer já bych šel do Stroma

• 1

26.5.2026 od milor

Suzuki

• 1

26.5.2026 od Ondra640

Vstrom

• 0

26.5.2026 od Kligy

Za mě jednoznačně V-Strom. Mel jsem 650ku čtyři sezóny, litra další čtyři sezóny a totální spokojenost!!

Takže Suzuki!

• 0

26.5.2026 od Thomas77

Za mě Suzuki V-Strom

• 0

26.5.2026 od bodus

ako byvaly majitel SUZUKI VStrom urcite SUZUKI...Rokmi preverena technika a kvalita.

• 0

27.5.2026 od hruso25

Jednoznačne vyskúšať Voge aj V-strom.
    A čo chytne za srdce, do toho ísť.
    Za mňa ani jedno, ani druhé nemusí byť zlá voľba. Ak má Suzuki plnú výbavu a poctivých kilometrov, tak áno, išiel by som do nej. V strom má dobré meno a pri ďalšom predaji nebude problém ju za dobré peniaze predať.
    Voge ja zase fungel nová motorka a nová je nová. Ak nemeniš motorky každú zimu, tak by stála za hriech.
    Keď pred trinástimi rokmi manzelka kúpila novú Daciu Stepway, kamaráti sa mi smiali, že mi do roka zhnije a čuduj sa svete nezhnila a šlape jak Švajčiarske hodinky.

• 0

27.5.2026 od Raisto01

Určitě Suzuki, prověřená kvalita. Osobně jsem na V Stromu najel skoro 100k a klidně bych to dal znovu. závady 0, jen spotřebák. Na V Strom klubu jsou lidi, co mají 130k a víc. Prej rozpočtovka, říkali
    Až to někdo najede na Vogue, tak proč ne...

• 0

27.5.2026 od Laz5

Rozhoduješ se mezi Japoncem a Čínou, to jako vážně? Bral bych Suzuki i kdyby měla najeto 50 000, mnohem raději než novou Čínu.

• 0

27.5.2026 od Lenny82

Mám Stroma 2021, 32tis., furt jak nová, S-klasse v pohodlí, omylem jsem na ní jednou ujel 1250km . Já přemýšlím o VOGE 900. Ještě jsme na ní nejel, ale ten poměr cena výkon je super. ALE. Prostě jak tady všichni píšou. Strom je ověřená klasika, vím, že mi bude sloužit do nesmyslu, za skoro žádný náklady, prostě funguje, na to co chci 150%, takže sice VOGE nová mašina, výbavy až do prdele, ale i různých věcí, co se můžou vysypat a nikdo neví jak je to opravdu mechanicky vyrobený. Teda já ne. ALe určitě: svézt se na obou a pak srdcem. Ikdyž Strom bych řekl je hlavně rozumovka....kterou si ale zamiluješ.

• 0

28.5.2026 od nevo7

Tiež som za Vstroma, niečo sa pokazí, kúpiš druhého na bazoši na diely . Aj to véčko pôjde lepšie ako raďák, nie je 650ccm ako 650ccm. Čínske motorky často trpia na ergonómiu /je to v každom teste/, tie prvé mali hrozné displeje /zlý jas či kontrast, boli také vyblednuté/, atď, atď. Možno tak brzdami sa tie motorky vyrovnajú.

• 0

2.6.2026 od JosefPa

V-strom !!! Osvědčená konstrukce.
    Mám najeto 107 t km, pravidelný servis a stále jede. Spotřeba oleje 10w40 cca 0,15 lt/1000 km.

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist