-
21.5.2026 od flojdík
Ahoj všem
,
mám Suzuki GS500F a řeším nepříjemný problém. Když motorka stojí, občas se pod ní udělá opravdu velká kaluž čistého benzínu. Teče to z jedné z těch černých hadiček, co koukají úplně vespod pod motorkou (volně visí směrem k zemi). Netuším ale přesně, která z nich to je (jestli přepad karbců, odvětrání nádrže nebo něco jiného).
Vypozoroval jsem, že mi trochu propouští i palivový kohout. Mám ho sice na RES, ale i při vypnutém motoru z něj par kapek jde.
Chci se zeptat zkušenějších:
Podle čeho poznám, ze které hadičky to přesně teče a kam vede?
Tipuju správně, že je KO membrána v kohoutu a k tomu netěsní jehlové ventily v karburátorech, takže se to přeplňuje? Nebo to může být i tím, že je v nádrži hodně benzínu? (Mně to přijde jako blbost, ale radši se ptám).
Na co si dát teď nejvíc bacha? Slyšel jsem, že ten benzín může natéct i do oleje v motoru. Jak spolehlivě poznám, že se to stalo? Stačí k oleji čuchnout?
Motorku teď radši vůbec nestartuju. Budu moc vděčný za všechny rady, jak identifikovat problém, než to hodím do servisu.
Díky moc!
-
21.5.2026 od Hydropes
když pominu kohout - velmi často to dělá drobný bordýlek z nádrže co se zachytí na kuželce v karbci a ten pak nedovře.
Doporučuju tam dát malej filtřík na palivovou hadici.
A postup:
1) oprav kohout (repas sadou)
2) vyčisti karbce
3) dej filtřík
4) jestli máš pochybnosti, vyměň olej a filtr => ale pokud je tam benzínu málo, on z velké části vytěká až se to zahřeje. Pokud z oleje cítíš silnou vůni benzinu, vyměnil bych hned olej. -
21.5.2026 od Pedl
Je to jak říkáš, radši vyměnit tu membránu i ventilky. Díly vem třeba z wemoto. Moc benzínu to nedělá, to by muselo být úplně až u víčka. Z jaké hadičky to teče neřeš, jen si poznač kam co zapojit jestli to budeš rozdělávat.
A ano radši i olej vyměň.
Bohužel u mnoha těchle starých motorek na učení, lidi nedělají moc údržbu. Obvykle tohle ale stačí řešit jednou za 10 let. -
22.5.2026 od krokoš
Ahoj, všetci ti tu píšu o karbecovh a o membránkach, ale všetci zabudli na jednu podstatnú vec. Odvetrávanie nádrže vedie cez tie gumené hadičky do železných trubičiek čo idú cez nádrž. Jedna ide do viečka a druhá ústi vedľa viečka pod uzáverom. Otvor nádrž a naľavo by mala byť dierka vzadu je druhá čo vedie pod viečko. No a čo sa stane, keď sa tá hadička upchá? No, čo asi voda a kondenz zostane v tej kovovej trubičke a tá prehrdzavie. Potom natankuješ plnú nádrž a benzín cez tú dierku pretečie do trubičky a vyteká von pod motorku. Jedným zo znakov je to, že to najviac vyteká keď je nádrž plná. Identifikácia poruchy. Otvoríš viečko a nájdeš tie dve dierky. Natankuješ do plna. Zohneš sa k motorke a do tej prepadovej hadičky fúkaj. Pri fúkaní postupne upchávaj dierky pri viečku. Mal by cez nich fučať vzduch. Keď upcháš obe tak by si to nemal prefúknuť, ale keď to prefúkneš a budeš počuť ako ti vzduch buble v nádrži v tom benzíne tak to znamená , že si v RITI. Porucha , deravá trubička prepadu je neopraviteľná potrebuješ kúpiť druhú nádrž. Musíš si zistiť ktorá hadička spod motorky kam vedie, aby si nefúkal do karbecov. Na mojej Suzuki GSX 750 je to tak a z karbecov mi nevedie žiadna hadička. Len z nádrže.