continental

vybrovanie

• 0

30.4.2026 od Nattaly8274

ahojte chcem sa spytat mam Kawasaki Z650 rok 2017 najete pomaly uz 79 000km ale čo sa tyka servisu a staranie o motorku to je v top stave proste to nezanedbavam a mali detail ked zapocujem alebo sa my nieco nepaci hnet to riesim
    no teraz mam jeden problem davala som nove gumy predek aj zadek ale bolo potrebne vymenit aj na predku brzdove desticky tie sa museli obiednat a desticky sa vymienali tyden po gumach no ked uz sa blizim k 70km/h plus minus zacinam pocut niekde od predku take ako keby vybracie ale zeby som to pocitovala pri jazde nie len to pocujem ked pustim plyn (gumy boli vyvazene)
    Dakujem za rady

Doplněno:

Pneu aj ked som davala nové su upone tie isté ako tie co boli pred tym aj predok aj zadok
    Co sa tyka dosticok zadok ostal tam boki dosticky dobre tam mam SBS
    Predné dosticky sa meniť museli tam vtedy boli tiez SBS ale teraz tam su TRW

30.4.2026 od Nattaly8274

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

30.4.2026 od Pedl

Tak asi pro začátek zkontroluj jestli je všechno dobře utažené? Kolo, brzdy, blatník atd. Pak bych zkontroloval jestli se přední kolo dobře otáčí, nedrhne, nebo jestli nemá vůli v ložiskách. Nebo jestli není vůle v krku.
    Dej projet někomu zkušenému?

• 0

30.4.2026 od nevo7

Pneu si dávala tie isté? Ak iného výrobcu, model, tiež to môže zavážiť na správaní, kmitaní riaditok na predku. Skontrolovať aj nahustenie pneu.

• 0

30.4.2026 od krokoš

Ahoj, daj motorku na hlavný, alebo montážny stojan a pokrúť s kolesom. Kontroluj pri otáčaní, ako sa správajú doštičky, či nešúchajú o kotúč, či nie je pioškodený kotúč a či sa dá pohnúť na nitoch. Na nitoch to vie prihrdzavieť, ja tie nity opatrne, fakt len kvapku oleju do tej špáry medzi nitom a kotúčom, potom nitom ( všetkými na oboch kotúčoch, predných, zadné sú pevné)jemne pootočiť . Pri tom otáčaní si pozri, či náhodou nemáš zachytený kamienok v novom dezéne v drážke, toto vie hučať a potrápiť, dokedy na to človek príde, že čo to je.

• -4

6.5.2026 od sporish7

Nikdy jsem nebyl člověk, který by běžně psal doporučení na fóra, ale tentokrát udělám výjimku. Posledních pár měsíců jsem byl dost ve stresu kvůli práci a hledal jsem něco, kde bych si mohl opravdu odpočinout a na chvíli vypnout hlavu. Nechtěl jsem žádné pochybné podniky ani lacinou atmosféru, spíš příjemné prostředí a profesionální přístup.

Po několika špatných zkušenostech jsem nakonec narazil na salon, kde mě překvapilo hlavně to, jak pohodová a diskrétní byla celá návštěva. Personál byl milý, všechno probíhalo bez trapných situací a člověk se tam cítil opravdu uvolněně. Oceňuji hlavně čistotu, klidnou atmosféru a možnost vybrat si masáž podle vlastních preferencí.

Pokud někdo hledá kvalitní Erotické masáže Praha , za mě je to určitě jedna z lepších možností, které jsem v poslední době vyzkoušel. Není to jen o samotné masáži, ale celkově o relaxu a příjemném přístupu. Člověk si tam skutečně odpočine a na chvíli zapomene na běžné sta

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist