continental

Konektor diagnostiky

• 0

27.4.2026 od werewolf13

Zdravím,
    chystám se na výmenu brzdových hadic, a protože mám verzi 2010 s ABS, tak řeším, jak to potom odvzdušnit.
    Chci to napojit na diagnostiku, aby se dalo zapnout čerpadlo pro vytlačení staré brzdovky a natažení nové.

Nicméně jsem narazil na problém s konektorem diagnostiky. Správně by měl být pod levým krytem vyvedený z kabelového svazku 6-pin na dealer mode a diagnostiku (bílý) a 8-pin na power moduly (černý).
    Na ten 6-pin mám i redukci na OBD (měl by to být standard pro Suzuki) pro připojení k DCP diagnostice.

Problém je, že ten bílý konektor se ukázal jako 4-pin a navíc do něj vedou jen 2 dráty, což na diagnostiku nestačí (min. jsou 3: zem, +12V a K-line). Připadá mi, že je to jen na dealer mode a nebo něco úplně jiného.
    Černý 8-pin vedle odpovídá.

Servisní manuály zde na motorkářích jsou pro GSR verze 2006 a tam je na obrázcích bílý 6-pin (pro dealer mode, ale měl by být i pro diag.). Já mám poslední verzi z 2010, kde bylo i ABS a možná i pár dalších změn, tak netuším, zda to někam přesunuli, nebo je to celé jinak.

Kontroloval jsem i ECU pod sedačkou, ale žádný další konektor jsem tam nenašel.

Setkal se s tím někdo a poradí, kde to napojit?

Díky moc

Doplněno:

Takže vyřešeno - dnes jsem náhodou zjistil, že moje verze má vyveden diagnostický konektor na opačné straně moto. Počet pinů i barva vodičů odpovídá.

1.5.2026 od werewolf13

Proč chci napojit diagnostiku: po výměně hadic bude v nových jen vzduch, který se bude vytlačovat (ať přes pumpování nebo tlakováním přes odvzdušňovák) právě přes ABS.
    Chápu, že když ABS nejede, tak by teoreticky mělo být jen průchozí, ale co se stane při kompletním vypuštění brzdové soustavy si moc jistý nejsem.
    Nerad bych se dostal do situace, kdy by ABS po aktivaci vypustilo do brzdového okruhu vzduch :/

28.4.2026 od werewolf13

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist