-
2.3.2026 od werewolf13
Zdravím,
letos chci konečně vyměnit gumové brzdové hadice za panceřové, ale moc si nevím rady s ABS.
Hel přímo dělá sadu pro GSR 600 ABS (je tam 5 hadic), ale nikde jsem nenašel, jak se to montuje do té ABS kostky.
Na třmenech a brzdové pumpě jsou normální banja, to je jasné.
Jenže mezi pumpou a třmenem je to napojené na ABS (viz foto) a moc mi není jasné, zda se mění ta kostka (tomu by napovídala matice na trubce k ABS), nebo jsou na ní nějak našroubované ty hadice. Neměli to už někdo?
Pokud ano, ještě by mě zajímalo, jak odvzdušnit to ABS. Na autě jsou dvě možnosti (pustit ABS čerpadlo přes diagnostiku nebo to párkrát probrzdit na mokré trávě, aby se ABS pořádně aktivovalo); redukci na kabel mám, ale diagnostiku pro moto ne a obávám se, že v univerzálním OBD to nepůjde. ABS brždění na mokré trávě bych se na moto raději vyhnul
Předem díky, pokud s tím má někdo zkušenosti
-
3.3.2026 od milor
Tu kostku dáš jinou, měl by jsi ji dostat k sadě a odvzdušníš jako běžné brzdy ale lepší je to s odsávačkou.
-
3.3.2026 od JiriBN
Ty šestihranné matice (vlevo) jsou jen převlečné na té trubce. Stejný systém používají auta. Držíš kostku a matici vyšroubuješ, na začátku si pohlídej ať trubka se netočí s maticí. Nedáváš tam žádný těsnění, těsní samotný konec trubky.
ABS by jsi neměl nijak zvlášť odvzdušňovat, bo kapalina zůstane uvnitř ventilků v jednotce ABS a hlavní vedení přes jednotku odvzdušníš normálně spolu s novými hadicemi. Klasickým pumpováním, případně ze začátku můžeš tlačit kapalinu odspodu přes třmen do pumpy.