-
21.2.2026 od Čilli
Ahoj, poraďte mi jakou pořádnou houkačku dát na GS ? Aby byla slyšet a taky zněla. Díky.
-
21.2.2026 od Lucasbiker
Stebel Nautilus
Příp. jakýkoli dvoutónový klakson z auta typu "šnek". Nejspíš ale budeš potřebovat natáhnout elektriku přes relé, kvůli většímu proudovému odběru, než má původní bzučák.
-
22.2.2026 od Rooks
Jestli chceš něco, co uslyší všichni musí to mít kompresor .... Např ... https://rivcoproduc...arley-davidson/ahhd/
Kupoval jsem v roce 2006 a nelituji
-
24.2.2026 od zlejsek
Denali SoundBomb, pneumatickou. Dělá verze kompaktní a verze dělená (zvlášť pumpa, zvlášť trumpeta). Kámoš to dal na Triumph Thunderbird a houká to jako zaoceanskej parník
Rozhodně tě uslyší většina obyvatel běžného městysu...
-
27.2.2026 od PETRREVNICE
Měl jsem na svém GS 1250 klakson DENALI SOUNDBOMB a když jsem zatroubil, tak stavěly i letadla ve vzduchu. Na vývody pro origo klakson jsem zapojil relé, které spínalo vodič natažený přes pojistku rovnou z baterky kvůli velkému odběru. Měl jsem ho pod spodními brýlemi na držáku, který se k tomu dá dokoupit. Ale! Při velkém propružení do toho klaksonu narážela brzdová hadice, kterou jsem musel obalit, aby netrpěla. A i přes to jsem měl obavu, aby to neodnesla, tak jsem to nakonec odstranil. Mám to někde doma a jestli to chceš i s tím držákem, tak se mi ozvi.
-
4.3.2026 od Rudolf
Ahoj, mám z Alíku kopii "Denali Sounbomb", zapojený přes "manažer příslušenství" od HEX ezCAN a super. Napasoval jsem ho do prostoru po orig. klaksonu, akorát vyrobení držáku na míru do stísněného prostoru aby ani při max. propružení nechytil o kluzáky, mi trvalo celé odpoledne. Už ho tam mám 6 let a žádný problém. Víc máš v mém profilu.