nestartuje

• 0

21.1.2026 od 74Pavel88

Ahoj, mám Yuki 125 SM z roku 2010. Když déle stojí (cca 1 týden) nechce se jí nastartovat, i když startér točí jak o život. Na roztlačení chytne téměř okamžitě. Když se s ní jezdí denně, chytá na první otočení startéru. Prosím o tradu, co může být špatně? Proč denně nastartuje a po delším stání nechytne a nechytne? Díky za všechny rady...

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

22.1.2026 od ja1

Kup si kohoutek na nadrz ktery neni ovladany podtlakem nebo nejak jinak do plovakovky dopln benzin ktery se odpari

• 0

22.1.2026 od zimirekm

Ahoj. Palivo se tam nasava podtlakem. Po delsi dobe se benzin odpari a mas problem. Na tehle vehiklech yuki jsem to resil tak, ze jsem injekcni strikackou daval benzin primo do karbce odpojenou hadickou. Pak hadicku pripojit a nastartovat. Motor pak par vterin bezel a podtlak si trochu paliva priblizil. Opakoval jsem to i petkrat, nez se konecne palivo postupne dostalo az z nadrze do karbce a uz to zase fungovalo. Tedy do doby, nez to opet odstavis na delsi cas.

• 0

22.1.2026 od tom.es

Myslím, že to bude slabou baterkou .. sice točí ale už nemá na jiskru. Vlastní zkušenost.

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist