Originální díly PARTSDEPOT

Cerpadlo

• 0

4.1.2026 od Miras007

Zdravím všechny,jdu s dotazem. Vlastnil jsem sc28 a ta měla benzínové čerpadlo,proběhla výměna za 954 a také měla čerpadlo. Teď jsem pořídil sc33 a otázka zní,jestli mají benzínové cerpadlo-pumpu nebo jen samospádem z nádrže? Nikde jsem nenašel ani čerpadlo,ani žádný volný konektor a moto nechce chytit po dlouhém stani-jen když ji striknu přímo do karbcu benzín tak pak se probere a chytne. Je jedno jestli ji dám sytič nebo ne. Díky za odp

Doplněno:

Odpoj hadicku benzinu od kohoutku a najdi polohu pri niz tece benzin bez toho ,aniz bys potreboval podtlak. To je poloha na zaplaveni karbcu po dlouhem stani

4.1.2026 od ja1

Doplňuji že benzín je stále pusteny,svíčky jsou suche

4.1.2026 od

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

4.1.2026 od ja1

Po dlouhem stani se odpari benzin z plovakovky a pokud mas podtlakovy ventil na nadrzi,trva dlouho nez ti benzin natece do karbce. Mas na kohoutku nadrze polohu pri?

• 0

4.1.2026 od kokoška.

Ano je pozice 1

• 0

4.1.2026 od M777

... SC33 96-99 podle partsdepot palivové čerpadlo nemá ...

• 0

12.1.2026 od Garoto

Mám Maraudera VZ 800 a mám také problém se startováním. Karburátory jsou vyčištěné, čerpadlo je OK
    a když chci po třech týdnech nastartovat, tak to chytne až na šestý pokus. Baterie bývá vždy před smrtí. Neřešil jste někdo tento problém? Za jakoukoliv radu předem děkuji.

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist