-
29.11.2025 od zdenekgsxr
Ahoj je tu nekdo kdo reálně koupil aftermarketové kapoty vyrobené v Číně? Zajímá mne kvalita provedení, jestli má smysl je pro RGV VJ22 koupit. DÍK Zdenek
-
2.12.2025 od Hydropes
Nejsou kapoty jako kapoty...
Viděl jsem z Aláče kapoty co byly opravdu špatný vtip a viděl jsem na tu samou motorku kapoty co vypadaly a seděly takřka jak originály...
Co je problém...tak na fotkách z eshopu vypadají vždy nádherně a orientovat se nedá ani podle ceny...
Něco napoví recenze a fotky od již napálených kupujících...ale je to loterie, když je před koupí nemůžeš vidět a vzít do ruky na živo
...
-
29.11.2025 od Obdélník
Nemá to smysl, nesedí otvory - díry, plast je dost křehký, otřepy, zpracování amatérské. Za mě už nikdy víc.
-
2.12.2025 od Gahan37
Bracha to koupil na gixero 600, lícováni na 4h práce, I přes nalepenou ochranu výfukových svodu se to zkroutilo, po ťukanci 5km/h se boční plast vmáčknul dovnitř, zkoušelo se to nahřát a srovnat, nejde je to jako máslo. Stříkaný termoplast nikdy nebude abs
Ma to smysl pokud nejsi schopný koupit a opravit a nalakovat origo kapoty -
4.12.2025 od Anti
Před nějakou dobou jsem montoval na Gixero tuším ročník 2010 a vcelku bez problémů. Ale to byly kapoty sice od žlutého pána ale brané přes nějaký místní eshop.
-
7.12.2025 od petrvtr_new
Já rád věřím že se dají koupit v dobré kvalitě jak někteří píšou. Ty co jsem koupil já k nim teda nepatří, doslova ani jeden díl se nedá použít bez úprav. Přesto měl prodejce vynikající recenze....
-
2.12.2025 od motobar
nesouhlasím zzr 1400 rv 2018 díly lícovaly komplet 32 dílů po dvou pádech ze stojanu pouze ulomené packy opraveno z venčí k nepoznání samolepky zalakovány za cenu 12 tis plus 1500 kč clo ted mám objednáno ninja 650 rv 2025 asi 25 dílů 450 eu nádrž mě stála nalakovat 4500 kč tak co by stála celá moto