Dily na batbike

HELP ME nelze otevřít TopCase

• 0

24.10.2025 od Krteček82

Zdar lidi, neví někdo jak, nebo neuměl by někdo otevřít topcase na Scarabeu 500 ABS GT? Jedná se o originál topcase, otevíraný lankem od spínačky, NEMÁ SVŮJ ZÁMEK! Lanko se v kufru "odpojilo" a tudíž se do něj nedostanu, pod sedlem ložák není, proto ho potřebuji zprovoznit. Díkes moc za případné rady či pomoc..... jo a jsem z Prahy 9, a pro upřesnění přikládám foto.......

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

24.10.2025 od Slávek-TDM

A odpojilo se lanko skutečně až v kufru? Není pod sedlem schovaná nějaká krabička, ve které je spojka dvou lanek?

• 0

24.10.2025 od Obdélník

Neni tam, neco, kde se ta lanka spojují ? Tady je videt, že je to ze dvou lanek.

• 0

24.10.2025 od Medved

Vyrazit pin v pantech kufru - pin je pozice 12 na tom obrazku, co sem dal Obdelnik, 6 a 7 jsou horni a dolni cast pantu.

• 0

7.11.2025 od Rudolfo21

Zdravím všechny! Kamarád mi nedávno poslal odkaz na chicken road a tvrdil, že ho to úplně dostalo. Ze začátku jsem mu nevěřil, ale po pár hrách jsem pochopil proč. Má to zvláštní atmosféru – jednoduchou, ale návykovou. Líbí se mi, že to není přeplácané a všechno funguje tak, jak má. Po celém dni v práci si večer pustím pár kol a cítím se, jako bych měl hlavu lehčí.

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist