-
5.6.2025 od rizzo7
Zdravím všechny motorkáře přeju pěknou sezónu. Prosím potřebuju poradit s ukazatelem zařazené rychlosti (Čína). Po prvním nákupu jsem se trochu zklamal, protože to prostě nefungovalo a tak jsem koupil od jiného obchodníka a chci to zkusit znovu. Zapojit to už umím. A jak je to s tím" učením"? Na tom jsem minule ztroskotal a letělo to do ..... . můžete mi někdo popsat nebo poslat video co to má ukazovat,kdy řadit kdy přidávat plyn atd.? Návod nepotřebuju z překladu,to mám a měl jsem i u prvního ks. Chtěl bych to prostě z reálu od někoho kdo to instaloval. Děkuji
-
7.6.2025 od JardaBar
Steps:
======================
Turn the ignition On. The display counts backwards(6 to 1)indicating that the memory is clear.
When "L" is flashing, start the engine in Neutral and let the engine idle.
When the display is flashing "1", select first gear. Release the clutch and stare riding normally.
The display is blinking faster while the unit is learning the gear.
When the display show "n" (next), select second gear. Repeat this process until all gears are thought.
In top gear, wait until "o" (over) is indicated and the display stops blinking.
The unit is now programmed and should indicate all gears correctly.
When ignition is turned on, the display counts forward (1 to 6) indicating that it is programmed and fully functional. -
19.6.2025 od Frybis
Čau, co si pamatuju, tak po instalaci jsem nastartoval moto, blikalo písmeno L. Nechal jsem moto zahřát. Pak začlo blikat číslo 1, takže jsem dal jedničku a jezdil jsem u nás po ulici, dokud se neukázalo písmenko "n". Pak jsem zařadil dvojku. A takhle až do 6. Našel jsem si u nás slepou silnici vedle polňačky kde nikdo nejezdí. Bylo to docela rychle hotový.