-
4.6.2025 od James1337
Dobré odpoledne chtěl bych se zeptat zda někdo máte zkušenosti s chybovou hláškou FI62 ?
Občas když otočím klíčkem v zapalování a načtou se budíky začne mi podivně cvakat servomotor co by měl otevírat škrtící klapky, vyskočí mi chyba FI62 a ukazatel N na budíkách přestane svítit, nastartuji přes spojku a sklopím stojánek aby mi čidlo nechcíplo motor.
Když se motor ohřeje a já potom začnu tahat za plyn tak na to reaguje ten ukazatel N a svití podle toho jak tahám, stalo se mi že to bylo obráceně a při tom jak jsem bral za plyn tak to zhasínalo. Tohle se mi stalo zatím 3x
Jinak normálně přijdu k motorce, otočím klíčkem a je i vidět jak si ten servomotor zkusí otevřit a zavřít klapky ale udělá jen jeden pohyb a potom nijak necvaká ani se nepohybuje, normálně nastartuji vše v pohodě ale když zařadím za 1 tak se rovnou rozsvítí FI62 a nebo někdy až když se rozjedu, když zařadím za 2 a mám 2500 otáček plus tak to přestane svítit a celou jízdu se to nerozsvítí jen když zastavím třeba na přechodu pro chodce..
Vypadá to že jí budu muset dát do servisu ale stejně by mě zajímali rady zkušenějších lidí tady..
Předem děkuji za rady...
-
4.6.2025 od Obdélník
Chybový kód F162 u motocyklu Suzuki obvykle označuje problém s senzorem Neutralu, nebo škrticí klapkou. Tenhle kód může být vyvolán poruchou snímače polohy škrticí klapky (TPS) nebo samotné škrticí klapky.
Co to způsobuje :
Vadný neutrální senzor: Nesprávně detekuje polohu neutrálu, což může ovlivnit startování motoru nebo řazení.
Problémy se škrticí klapkou: Porucha snímače polohy škrticí klapky nebo samotné klapky může vést k nepravidelnému volnoběhu, ztrátě výkonu nebo potížím s akcelerací.
Odstranění těhle jevů
Kontrola TPS: Zkontroluj snímač polohy škrticí klapky na přítomnost nečistot nebo poškození.
Kontrola škrticí klapky: Ujisti se, že škrticí klapka není znečištěná nebo mechanicky poškozená.
Kontrola kabeláže: Prohlédni kabeláž a konektory spojené s TPS a škrticí klapkou na možné poškození nebo korozi. -
6.6.2025 od werewolf13
Ahoj,
FI62 u Kawy je Sub Throttle actuator malfunction, neboli problem se skrtici klapkou.
Podle poslaneho chovani bych tipnul, ze ma problem dostat se do polohy pro volnobeh.
Takze kdyz to drzis v otackach, kdy je castecne az uplne otevrena, je to ok, ale jakmile das volnobeh, tak ma problem se spravne zavrit.
Zkusil bych tuto teorii overit startovanim pod plynem (resp. drzet lehce otevreny plyn predtim, nez zapnes elektriku); pokud se chyba neobjevi, je to ta volnobezna poloha klapky.
Pak to muze byt cokoli, od spatneho senzoru (nepozna spravne doraz klapky), spinu v klapce az po problem s krokovym motorem.
Zacal bych vycistenim, jak uz navrhoval kolega prede mnou a zkontrolovanim, co vlastne pri startovaci procedure klapka dela:
- sundat airbox
- zaponout elektriku a sledovat, co to udela - pokud bude cvakat a preskakovat, melo by byt videt, zda ji neco blokuje.