-
5.5.2025 od indykm
r.v. 2015 najeto 50000km, baterie nová ...kontakty dotažené, palivové čerpadlo nové. Za jízdy zhasne, napíše tuto chybu, startér motorem nezatočí, až už jsem to téměř vzdal, motorku jsem nastartoval a zase jela. Věřím, že když přijdu do garáže normálně nastartuji displey bez hlášení chyby. Stalo se mi to opakovaně. Ví někdo co způsobuje tento problém, popř, kde najdu řešení (video) jak to trvale odstraním.
Děkuji předem za rady. MilanDoplněno:
opravuji, osmkrát pomalu čtyřikrát rychle
8.5.2025 od indykm
Dneska po po 300metrech znovu stop, vypnutí klíčkem a následně znovu otočení klíčkem.... kontrolka motor bliká.....osmkrát rychle a čtyřikrát pomalu.
Vada co popisuji se zobrazí na displeji při tom vypnutí motoru za jízdy,...dobrzdím... vypnu klíček...(doleva), a když se pokouším znovu nastartovat, otočím klíčkem zase na start.... startuji opakovaně startér nereaguje a displej nic nezobrazuje, je černý..
8.5.2025 od indykm
Jak chci znovu nastartovat, startér nezatočí, displej je černý.
7.5.2025 od indykm
Lidi díky, že jste na to mrkli, baterka byla na nabíječce 3dny před tím, ale vzpomínám si, že mohlo bliknout i to ABS a zobrazila se i oranžová kontrolka agregát....stejná jako u aut.
6.5.2025 od indykm
-
6.5.2025 od X-tra-X
Ani jedno z těhle věcí, co píšou kolegové výše, neudělá chybu trakce a podobně, tohle je komunikační chyba, tohle sám nevyřešíš, pokud se v tý elektronice opravdu nevyznáš...
Těch chyb by tam mělo vyskákat víc...když vyskočí TC, tak musí i ABS a další... -
7.5.2025 od Mišek
Milane nech to napíchnout v servisu...máš tam v menu i chybové kódy,nebo co je za problém, přímo na displeji