-
4.5.2025 od tej42
Na mojej Jawe 50 23 Mustang s 20W zapaľovaním nefunguje predné svetlo. Kabeláž mám zapojenú podľa schémy dole okrem zeleného kábla, pretože bzučiak nemám. Pri prepnutí spínača do polohy jazda so svetlami mi zadné svetlo svieti, no predné nie. Skúšačkou som skúšal prúd, a zo svetelného obvodu žiadny kábel nedodáva prúd do spínača, a z vývodu 1 z indukčnej cievky ide minimálny prúd a po priložení šrubovaka mi to minimálne iskrí, zatiaľ čo vývod 15 iskrí omnoho viac. Neviem v čom môže byť problém, nakoľko sa do toho nevyznám.
-
4.5.2025 od ja1
Ten zelenej kabel musí jít do spinacky po přepnutí na světla tam jde pak proud z obou cívek
-
7.5.2025 od madegrist
Geometry Dash is a side-scrolling game where you control a cube that automatically moves forward. Your only job? Tap to jump, fly, or flip through obstacle-filled levels that are synced perfectly to high-energy electronic music.
-
6.5.2025 od majedi
Online gaming has evolved into a rich tapestry of genres, each offering unique experiences and challenges. This article delves into the most popular tiny games genre, exploring their characteristics and why they captivate players worldwide.