-
2.5.2025 od Pethrd2312
Dobrý den Ahoj,
Jako nově pečený nezkušený majitel, jsem pořídil varadero 1000 z roku 1999. Tedy duální systém brzd bez ABS.
Pořídil jsem jej s vadou, že údajně zadní brzdic stále pribrzdoval a tak měl povolený odvzdušnovák, aby se s motorkou dalo hnout, tedy předek brzdil, ale zadní brzda se hřála a protože byl povolený odvzdušnovák, tak to vyplivlo kapalinu a jelo to dál....
Po zakoupení proběhl převoz domů a do dílny.
Sundali jsme zadní brzdic, rozebrali, vyčistili, kompletně zrepasovali a nainstalovali zpět. Brzdic " chodí " jako nový. :)
Následně proběhlo odvzdušnění celého okruhu dle návodu, mačkat a mačkat a brzdic za brzdicem, odvzdušnovák za odvzdušnovákem..
Udělal jsem testovací kolečko stylem brzda, plyn a zdálo se být ok, jenomže....
Teď to brzdí samo neustále ( tedy přední i zadní kolo)
Po povolení odvzdušnováků tlakem z brzdicu ( bez mačkání čehokoli) vystříkne brzdová kapalina....
Mám tedy podezření na brzdový válec, který je umístěn na levém předním brzdici....
Samozřejmě tedy čekám na doručení repasujici sady brzdového válce a rovnou i kompletní repas předních brzdicu...
Nicméně má otázka...
Až díly dorazí a začnu rozebírat a repasovat... kompletně ten brzdový válec... je nějaké univerzální nastavení, jak ho tam správně dát/nainstalovat/nastavit? Aby se správně vracel?
Protože podle mě to způsobuje on, že se jakoby nevrací, tudíž pořád vyvíjí tlak... a protože nevím kdo a jestli a jak se v tom predemnou hrabal... chtěl bych to mít správně...
A prosím, neukamenujte mě... chci to jen udělat správně a ideálně dobře.
Děkuju moc
-
3.5.2025 od Lukyvaran1
Asi ti moc neporadím udelal bych to same co ty ale vím že z boku pod sedlem je celý mechanismus CBS a tam je asi celý mozek tohoto systému.
Doplněno:
Děkuju, podívám se
3.5.2025 od Pethrd2312
-
3.5.2025 od krokoš
Ahoj, takú motorku ako máš som nerobil , takže to ber čo tu píšem, len ako môj tip. K uvedenej poruche môže dôjsť buď tým, že pri nastavení brzdy nemáš dostatočnú vôľu páky od piestika. Musí tam byť medzera. Piestik sa musí vrátiť do polohy, aby bol otvorený otvor právodu brzdovky. Pri stlačení brzdy sa tento ovor uzavrie a až potom nastane stláčanie piestikov. Keď sa nedostane piestik v brzdovom valci do správnej polohy a neotvorí ten otvor tak dochádza k pribrzďovaniu a následnému zohriatu brzdovky a tlak na valčeky v strmeni stúpne a brzdí to viac. Takže k veci, za 1. vôľa medzi páčkou a piestikom brzdového valcu, potom za 2. bordel v brzdovom valci a ten sa správne nevracia, 3. porucha vratnej pružiny čo tlačí piestik po uvolnení späť. 4. a ešte čo si pamätám tu z fóra prípad, tak chlapík si namontoval repasovú sadu a tá gumka bola širšia a v správnej polohe neotvorila tú debilnú dierku.
Tak z toho všetkého rada znie, rozobrať brzdové valce a skontrolovať ich činnosť či sa správne vracajú pistiky, či nie sú zlomené vratné pružinky a skontrolovať či po dávnom repase v minulosti tá gumička neprekríva v zadnej polohe tú dierku, ktoru sa otvára okruh.Doplněno:
Děkuju moc, ověřím to :)
3.5.2025 od Pethrd2312
-
3.5.2025 od JiriBN
Když už to budeš dělat tak dej "pancerovky" hadice, stary gumový, můžou blokovat zpětný chod kapaliny a pak to pořád pribrzduje víc a víc.
A pokud máš "tuning" brzdový packu z Aliku tak zkoukni zda ti otvírá oba otvory v brzdové nadobce přední brzdy.Doplněno:
Pokud bys měl zájem, mám jednu kompletní sadu pancéřovek doma. úplně nová, se vším všudy, jen vyměnit. Je to černé provedení s černými koncovkami. Jedná se o německo výrobu firmy Spiegler. Kdybys měl zájem, napiš mi SZ.
7.5.2025 od Fiko
Pokud bys měl zájem, mám jednu kompletní sadu pancéřovek doma. úplně nová, se vším všudy, jen vyměnit. Je to černé provedení s černými koncovkami. Jedná se o německo výrobu firmy Spiegler. Kdybys měl zájem, napiš mi SZ.
7.5.2025 od Fiko
Taky mě to napadlo, že bych vyměnil komplet všechny. .. dokonce jsem našel celou sadu přímo na daný typ moto.
3.5.2025 od Pethrd2312
-
3.5.2025 od sery.
Jestliže máš dual tak vyčisti přední levý brzdový válec na kole. Na přívodu hadiček je malé sítko, a jelikož před tím asi někdo sral na kapalinu tak bude asi přicpané. Už jsem to dělal a projevovalo se to přesně jak píšeš.
Doplněno:
Vyřešeno. Sekundární brzdový válec byl na vině.
11.5.2025 od Pethrd2312
Dobré ráno. Moc děkuju. Podívám se na to. Díky
4.5.2025 od Pethrd2312
Dobré ráno. Moc děkuju. Podívám se na to. Díky
4.5.2025 od Pethrd2312
-
20.5.2025 od M777
Ahoj, super, že se dílo podařilo. Můžeš prosím blíže specifikovat so konkrétně bylo s tím válcem. Řeším stejný problém, díky.