Mail

• -4

11.3.2025 od Kallaza

Objednal jsem si balíček ze zahraničí, ale teď nemám tušení, kde se právě nachází. Mám sledovací číslo, ale nevím, kde ho zadat, abych získal aktuální informace o jeho stavu. Zkoušel jsem několik různých sledovacích webů, ale žádný z nich nefunguje pořádně. Neznáš nějaký spolehlivý nástroj pro sledování zásilek?

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

11.3.2025 od nevo7

Zrovna včera som niečo objednal z Číny. Dnes to malo prísť a obával som sa. Tak som pozrel tu stránku a bolo to dodané pred týždňom. To je proste zázrak.
    .
    .
    .
    .
    Ale balík nemám.

Doplnit odpověď

• 0

12.3.2025 od pizda

Buď konkrétny ja mam zlu skúsenosť z Francúzska a Talianska . Z Číny cez Aliexpres nie je problém .

Doplněno:

To som si robil prdel na tých botov, čo tu píšu tie reklamy na kasína, pôžičky atď. Časový sled v mojom texte nie je možné dodržať. Z ebay Ázia zásielkami nemám problém, ale ide to 3 týždne.

13.3.2025 od nevo7

Doplnit odpověď

• -2

11.3.2025 od Hsion

Rozumím ti, může to být opravdu frustrující. Ale mám pro tebe skvělou zprávu! Můžeš použít track.global/cs , kde jednoduše zadáš své sledovací číslo a okamžitě získáš podrobné informace o své zásilce – její aktuální poloze, průběhu celního odbavení a odhadovaném datu doručení. Tato služba je super spolehlivá a šetří ti spoustu času při hledání správných informací.

Doplnit odpověď

• -3

11.3.2025 od Desser

Skvělé! Opravu jsem nevěděl, že to může být tak jednoduché. Na stránkách jsem zjistil, že moje zásilka už je na cestě a dorazí za pár dní. Teď se už nemusím obávat zbytečných zpoždění. Určitě tuhle službu budu používat i v budoucnu. Děkuji za pomoc!

Doplnit odpověď

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist