-
20.1.2025 od Otto72
Zdravím motorkáři.
Loni jsem si pořídil svojí první motorku. Nutno dodat, že už nejsem nejmladší.
Při první jízdě jsem byl plný nových domů, ale při dalších jízdách jsem při zastavení občas cítil zápach chladící kapaliny. Nikde nic neteklo. Napadlo mě podívat se kolik je kapaliny v chladiči a před další jízdou dolil 0,7 l směsi po hrdlo. Během další 150 km jízdy se mi 3 km před cílem na křižovatce rozsvítila a nezhasla kontrolka chlazení a na chvilku sepnul větrák. Dojel jsem tedy se svítící kontrolkou. Další den jsem s obavami otevřel víčko chladiče a zjistil, že nic neubylo. První jízdy jsem jezdil s poloprázdným chladičem a když jsem dolil tak se rozsvítila kontrolka. Všechny jízdy byly zhruba stejně dlouhé za stejné teploty a počasí. Dalších asi pět jízd v pohodě. Zkontroloval jsem zase stav kapaliny a následující jízdu se mi po prvních 5 km, při zastavení na křižovatce rozsvítila kontrolka a krátce sepnul větrák. Po rozjetí zhasla a po zbylých cca 150 km se nerozsvitila. Tak to bylo celou sezónu. Každou tak třetí jizdu se rozsvítí. A když už se kontrolka rozsvítila, bylo cítit teplo, že se to opravdu hřeje. Jednou se rozsvítila (pro mně nepochopitelně) po asi 6 km dlouhém klesání do údolí, kdy jsem jen brzdil motorem.
Zdá se mi, že se kontrolka rozsvítí a motorka se přehřeje následující jízdu po zkontrolování chladící kapaliny. Po zbytek roku bylo kapaliny vždy dost. Občasný zápach chladící kapaliny trvá.
Pozoroval jsem chování větráku. Kontrolka svítí pořád, ale větrák se zapíná a vypíná. Zjistil jsem, že kontrolka a ventilátor mají každý svoje čidlo. Mám nějaký manuál v češtině a tam je to taky tak. Myslel jsem, že to mělo být když svítí červená kontrolka, běží větrák.
Ještě jsem zkusil narovnat z náběhové strany voštiny na chladiči. Někdo přede mnou se o ně opřel a přes část chladiče vzduch moc neproudil. Žádný velký efekt. Motorku moc nehoním, ale motor určitě nepodtáčím. Přehřeje se třeba i když je venku 15 - 18 °C. Někdy.
Poradí někdo co by mohl být problém? Jak zlepšit chlazení motoru? Mohlo by to být termostatem? Kde bych ho na motorce měl hledat? Proč větrák sepne třeba jen na 10 sekund a pak zase třeba za půl minuty na dalších 10 sekund, když kontrolka svítí a je jasné, že se motorka přehřívá? Vyměnit čidlo? Co vodní pumpa? Vypláchnout chladič jestli není zanesený?
Dík za jakoukoli radu. P.
-
21.1.2025 od Hydropes
Ahoj,
Skoro bych řekl, že ti nedrží tlak v chladícím systému a klokotá ti voda blížícím se varem...což dělá podobný neplechy.
Koukl bych na víčko chladiče...jestli drží tlak. Popř. Na hadici/trubce může být prasklina/netěsnost pod sponou apod.
Určitě zkus při zahřátý motorce, jestli je chladič horký po celé ploše a stejně tak obě hadice.Doplněno:
Ještě je pro mně zvláštní, že expanzka je výš než nalévací otvor s víčkem. Normálně (v autech) bývá nalévací otvor s tlakovým víčkem součástí expanzky a je nejvyšším bodem chladícího systému.
22.1.2025 od Otto72
Děkuju za radu. ?
22.1.2025 od Otto72
-
21.1.2025 od Martin-S1
Ahoj!
Ještě stojí za to zkontrolovat samotný radiátor na přítomnost zablokovaných míst nebo znečištění. Někdy může být radiátor ucpaný špínou nebo nečistotami, což narušuje normální cirkulaci vzduchu.
Sledujte úroveň kapaliny v systému, protože i malá netěsnost může vést k přehřátí. Pokud problém přetrvává, možná bude potřeba zkontrolovat systém na těsnost.Doplněno:
Děkuju za radu. Až bude tepleji (nemám vytápění v garáži) zkusím propláchnout chladič a vyčistit hadice dotáhnout spoje, aby to těsnilo a dám novou chladící kapalinu.
22.1.2025 od Otto72
-
21.1.2025 od TheJoker
Ahoj, u takhle staré motorky (2001) může být vlivem zanedbané údržby chladícího okruhu celý systém zrezivělý. Může se vytvořit úsada někdě v chlad. soustavě a voda se "drží" jen v motoru a nejde do chladiče. Zkus sáhnout na chladič jakmile budeš mít motorku ohřátou a pokud bude studený, tak víš že ti tam nejde voda z motoru. Může to být buď ucpanou cestou do chladiče (chladič, hadice), nebo neotevírá termostat, nebo se rozpadlo vodní čerpadlo. Odkud jsi?
Doplněno:
Dík za radu. V žádném manuálu nebo výkresu jsem nenašel kde bych měl hledat termostat. Má ho (musí ho mít) tato motorka? Až bude tepleji zkusím propláchnout chladič, dám novou chladící kapalinu a dotáhnout spoje, aby to těsnilo. Jinak jsem z Plzně a za každou radu (nebo fyzickou pomoc) jsem rád.
22.1.2025 od Otto72
-
23.1.2025 od Honzakot
Pokud není teplý chladič, tipoval bych na termostat. Ten je tady:
https://www.partsdep...4%2C+S50+2005/67151/Doplněno:
Termostat jsem na žádných nákresech dílů na VZ 800 Marauder nenašel. Ani u chladiče ani u vodní pumpy.
https://www.partsdep...AUDER+1997-2003/349/24.1.2025 od Otto72
VZ800 a VS800 jsou dve uplne jine motorky s uplne jinym motorem. VZ800 - pokud vim - termostat nema.
23.1.2025 od Medved