-
28.11.2024 od motoboyss
Nevíte někdo co se děje s Yamahou v Brně? Ještě loni mi dělali servis a všechno v pořádku, teď sem chtěl udělat prohlídku a servis, telefon zvedla nějaká baba co byla asi sjetá, nevěděla vůbec nic a ještě byla drzá. Od borců jsem slyšel že že servisu všichni odešli tak asi budeme muset do Hustopeče
-
28.11.2024 od SwitchmanCZ
Hele můžu ti říct, že už tak 3 roky do Brna do Yamahy nejezdím. Nechci je hejtit ani nic takového, motorku jsem u nich kupoval, ale takovej bordel jsem na servise ještě neviděl. Objednanej na desátou, přijedu za deset deset, borci na mě čumí jak na zjevení. Říkám okej, mají pauzu, ale pak mi řekli, že objednanej nejsem. Tak to jsem se nasral a že mě teda horko těžko vezmou. Říkám pohoda, počkám na to, je to jenom olej a filtr (kvůli záruce k nim) a diag. No výměna trvala 2 hodiny a ani papír od diagnostiky jsem nedostal.
Rok před tím jsem si od nich nechal instalovat crashcage. Nainstalovali to pěkně, až za týden jsem si všiml, že jsou tam špatný 2 šrouby, rozdílná hlava a hlavně délka... Střídají se u nich technici asi jak na běžícím páse, protože jsem tam 2x nepotkal toho stejnýho.
Od té zkušenosti a dalšímu nesolidnímu jednání jezdím do Motomo Hustopeče. Pohodáři, vždy vše přesně udělaný podle požadavku a papír od diagu dostaneš a nemusíš se doprošovat. Borec ti klidně i o všem poví co bylo kde špatně a tak. Takže ty doporučuju... -
2.12.2024 od puod
Za mě taky , celej PEMM je jenom nouze když chce člověk třeba koupit novou motorku, i tak si přirazí 2000 za "přípravu motorky", což nikdo jinej nedělá, měl jsem problém na motorce a vykašlali se na mě a mimochodem taky byli překvapený, když jsem tam objednanej přijel.
-
28.11.2024 od Gadqwd1d
Během mého výletu do Dubaje jsem hledal něco, co by z této cesty udělalo opravdu nezapomenutelný zážitek. Narazil jsem na Pronájem Ferrari Dubaj https://rent-ferrari-dubai.com/cs/ a rozhodl se pronajmout si luxusní auto. Proces byl rychlý a snadný, auto bylo v perfektním stavu a řídit ho po moderních ulicích Dubaje byl splněný sen. Pro každého z Česka, kdo chce zažít něco jedinečného a vzrušujícího, je tohle ta správná volba.