Blaznivy tachometr

• 0

3.9.2024 od zimirekm

Ahoj. Mam dotaz ohledne ukazatele rychlosti. Kdyz na jine moto Honda jedu treba 80 km/h na display je tento udaj treba pul minuty a max tam treba na dve vteriny problikne 81km/h. Na ADV mi lita rychlost plus minus 4 km/h cca kazde tri vteriny i kdyz jedu porad uplne stejne. Takze je tam treba 80, 77, 83, 79, 82 atd atd. V podstate se to meni cca kazde tri vteriny. Neni to mnou. Opakuji, ze mi to zadna jina Honda nedela. Dekuji za napad, co s tim.

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

3.9.2024 od ja1

Někde musí být snímač a nějaký kroužek který dělá impulsy, tam bych hledal problém

Doplněno:

Když máš novou motorku tak proč s tím nezajedes do servisu? Tam určitě budou vědět kde mají hledat

4.9.2024 od ja1

Co podívat na parts depot? Může být někde na motoru ,třeba snímat pastorek / řetězové kolečko,

4.9.2024 od ja1

Jen doplnim, moto je uplne nove.

3.9.2024 od zimirekm

To jsem vyndal oba snimace ABS a nic jsem neobjevil. Ale netusim ktery by mohl mit vliv na ukazatel rychlosti. Potazmo zda vubec ma netusim, jen odhaduji.

3.9.2024 od zimirekm

Doplnit odpověď

• 0

3.9.2024 od ivako

Mám starší model a tam je senzor rýchlosti na prednom kole na pravej strane č.7 ...

Doplněno:

Tak jsem zapl klicek, otocil prednim kolem a na tacho stale nula. Otocil jsem zadnim kolem a tacho reagoval. Zadni cidlo jsem pro kontrolu vyndal a je proste nove. Takze nic. Dela to stale. Uvidim, co mi zdeli pri prvnim servisu.

4.9.2024 od zimirekm

Dekuji za info. Toto mam uplne stejne. Na tom prednim senzoru jsem nasel uplne tenky medeny dratek. Byl skoro jako vlas tenky a mel tak 1 cm. Byl primo na tom cele toho senzoru. Vypadalo to trochu jako zbytek nejakeho otrepu ze zavitu. Skrabl jsem nehtem a byl pryc. Tak by to mohlo byt i ono. Zitra to zkusim. Na stranu druhou na ruznych videich je videt, ze tacho ukazuje rychlost jen kdyz se toci zadni kolo a predni je ve stojanu na pevno. Takze jsem z zoho trochu zmateny.

3.9.2024 od zimirekm

Doplnit odpověď

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist